Magazin

Nova godina uz grupu Radijacija

Nova godina uz grupu Radijacija

Veče puno šljokica, iskrica, vatrometa, fenomenalne muzike i odličnog provoda se bliži, dolazi nam najluđa noć, noć dočeka Nove godine. Provedite je na pravi način, sa svojim dragim osobama na mestu koje će vam omogućiti da ovaj doček dugo pamtite. Dočekajte Novu godinu u popularnom beogradskom hotelu Holiday Inn uz fenomenalnu muziku grupe Radijacija.

Grupa Radijacija će svojom energijom, svojom muzikom i širokim repertoarom pesama učiniti da ovaj doček dugo pamtite. Fenomenalni štimung koji grupa Radijacija pravi zasnovan je na dugogodišnjem iskustvu, budući da baš ova grupa gde god da se pojavi pravi odličnu atmosferu te je veoma tražena zbog toga. Iznenađenje koje ekipa hotela Holiday Inn ima za vas su trubači „Arizona Dream“ koji će zabavu na dočeku dovesti maksimuma.

Hotel Holiday Inn je hotel koji poseduje četiri zvezdice i nalazi se na Novom Beogradu, u blizini auto puta, na samo 10km udaljenosti od aerodroma. Prepoznatljiv je po svom enterijeru koji je savršen te može parirati izgledu poznatih everopskih hotela.

Cena dočeka Nove godine u hotelu Holiday Inn kreće se od 40 do 50 evra u zavisnosi za poziciju koju se opredelite. U ponudu je uključena neograničena konzumacija pića i hrane koja će biti poslužena na švedskom stolu.

Nemojte kasniti, što pre okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: