Magazin

NOVA GODINA UZ BITERFART CAFE

NOVA GODINA UZ BITERFART CAFE
 
Novu godinu uvek treba dočekati u dobrom i veselom raspoloženju, entuzijastično i vrckavo. Ako još niste doneli odluku gde da je proslavite, znajte da nije kasno! Tu je Bitefart cafe da vas ugosti čak i u ovim poslednjim časovima! Dok je dobrih mesta i dobre muzike, vi će te uvek imti gde da dočekate Novu godinu
Dok god je vašeg dobrog raspoloženja, Bitefartcafe je tu za vas, i spreman uvek da vas ugosti.
Ne dozvolite da se svi drugi dobro zabavljaju a da vi sedite kod kuće. Dođite u Bitefartcafe i u provereno dobrom društvu dočekajte Novu 2016. godinu!
Ništaa nema bolje od dobrog dočeka Nove godine! Kada se lepo provedete u novogodišnjoj noći, onda će te i 1. Januara biti srećni i zadovoljni, pa koliko god da se osećate umorno, pa čak i mamurno. Nema veze, ako ste se lepo proveli, mamurluk vam neće smetati da se lepo i zadovoljno osećate. Kada se lepo i zadovoljo osećate, onda će te imati volju da donosite valjane novogodišnje odluke!
Kada donesete valjane novogodišnje odluke, onda i kad čvrsto odlučite da ih se zaista i pridržavate, onda za vas nema problema. Onda nova godina vašeg života ne može a da ne prođe dobro.
Zato započniteovaj krug tako što će te Novu godinu dočekati u Bitefartcafe-u.
Bitefartcafe van nudi garantovano dobar provod.
 
Bitefartcafe vam kao svoju novogodišnju ponudu nudi sledeće:
Za 3900 dinara po osobi, Bitefartcafe obezbeđuje all inclusive ponudu pića od Pernor Ricard i Apatinske pivare kao proizvođača.
Svaki sto će po zamisli Biterfartcafe-a dobiti i 50 kanapea uz rezervaciju.
Za muziku, Bitefartcafe je zadužio Girls, boys and toys bend koji će vas svojim vrckavim nastupom, kako oni to kažu, „uđuskati“ u Novu godinu!
Ne propustite ovu priliku, dođite u Bitefartcafe i provedite se kao nikada do sad!
Sve informacije i rezrvacije možete dobiti na broj telefona 063.594.294, 063.594.054, 063.377.483
 

Spremili smo za Vas: