Magazin

Nova Godina u Red Shoes Cafe-u

Nova Godina u Red Shoes Cafe-u

Polako nam se bliži najluđa noć u godini, vreme je da počnete da razmišljate gde biste da đuskate u novogodišnjoj noći. Jedna od naših preporuka je nezaobilazni Red Shoes Cafe.

Red Shoes Cafe , omiljeni beogradski kafe vam daje specijalnu ponudu za novogodišnju noć, uživajte u živoj muzici Tijane i Martina i njihovog benda, pijte najbolja pića u neograničenim količinama, ali i klopajte preukusnu hranu. Uživajte sa svojim prijateljima u najluđoj noći u godini. Provediete se kao nikada do sada i to po ceni od samo 19 evra.

Popularni beogradski kafe će vas oduševiti svojim izgledom u novogodišnjoj noći, ali i prijatnom atmosferom i vrhunskom uslugom ljubaznog osoblja koje će učiniti sve da vam ovaj doček ostane u lepoj uspomeni.

Ponuda koju je populrani Red Shoes Cafe spremio za novogodišnju noć je više nego odlična. Živa muzika će vas učiniti veselim i odlično raspoloženim. Slušaćete najpopularnije muzičke numere u izvođenju ovog benda.

Kada je u pitanju piće bićete više nego zadovoljni, neograničena konzumacija domaćih alkoholnih pića zvuči dobro, zar ne? A neograničena konzumacija preukusne hrane sa švedskog stola zvuči još bolje...uživaćete.

Rezervištite svoje karte na vreme, okrenite 062-262-212 i proverite zašto je Red Shoes Cafe omiljeno mesto među Beograđanima punih 12 godina.

Spremili smo za Vas: