Magazin

Nova godina u punom sjaju

Nova godina u punom sjaju

Nova Godina kuca na vratima… Da li Vam se čini da smo je juče ispratili, a danas ona već polako kuca na naša vrata? Polako počinje novogodišnja euforija, polako se spremaju dogovori I polako ispraćamo staru godinu, a dočekujemo novu 2018. godinu.

 

U mnoštvu izbora koji imamo pitamo se da li ćemo da je dočekamo u nekom restoranu, kafani, klubu ili na splavu. Izbor naravno uvek zavisi od društva, dogovora, mogućnosti I želja, a konačna odluka nekada dođe brzo, a nekada na samom kraju. Tu je I tradicionalni doček Nove godine na Trgu u Beogradu, koji svake godine bude dočekan sa nekom od veoma popularnih zvezda naše muzičke scene.

 

U narodu se kaže, kako uđeš u Novu godinu, takva će ti biti cela. Dakle, dragi naši pažljivo se spremite, odaberite mesto, naoružajte se pozitivnom energijom, okružite se najdražim osobama u vašem životu I dočekajte Novu godinu u punom sjaju, kako bi ona posle nastavila da sija, poput novogodišnjih lampica koje itekako donose euforiju. Upalite lampice, nabacite sjajne krpice, novogodišnje cipelice I pravac na najbolje novogodišnje žurkice u Beogradu I provedite se vruhunski I na vrhunski način ispratite staru godinu, dočekajte Novu I sijajte sve do naredne Nove godine. Srećna Nova godina!

Spremili smo za Vas: