Magazin

Nova godina na splavu

Nova godina na splavu

Jeste li ikada razmišljali o dočeku Nove godine na vodi, na splavu? Ukoliko niste predlažemo da razmislite o tome i poslušate našu preporuku gde ćete najluđe dočekati Novu godinu na vodi. Odlična prilika za đuskanje u najluđoj noći na vodi je splav Amsterdam.

Splav Amsterdam je smešten na Dunavu, na mestu koje vam pruža prelep pogled koji sve ostavlja bez daha. Ovaj popularni beogradski splav je mesto specifičnog enterijera, te je upravo savršeno za ovakve spektakularne prilike kao što je doček Nove godine. Splav Amsterdam poseduje kapacitet od 300 mesta, te smo sigurni da će te večeri na ovom splavu biti mnogo ljudi koji se više nego fenomenalno provode i đuskaju baš na vodi. Ljubazno osoblje je zaštitni znak ovog splava. Jako prijatnim pristupom i vhunskom uslugom učiniće da se u novogodišnjoj noći provedete što bolje.

U novogodišnjoj večeri na ovom splavu će vas zabavljati Paparazzo bend koji svojim odličnim pesmama postaje sve popularniji,a na svojim nastupima prave vrhunsku zabavu, te ćete se u novogodišnjoj noći provesti više nego fenomenalno. Za reprizu ove fenomenalne novogodišnje noći na splavu Amsterdam će pevati popularni Magla bend.

Cena ovog dočeka na vodi, na splavu Amsterdam se kreće od 35 evra, što je odlično, zar ne? Okrenite 062-262-212 i rezervišite što pre svoja mesta.

Spremili smo za Vas: