Magazin

Nova godina Kopaonik

Nova godina Kopaonik

Nova godina Kopaonik je idealna prilika da dočekate ponoć na malo drugačiji način. Kako god poželeli da proslavite ulazak u novu godinu, sigurni smo da će vam odlazak na planinu biti pravo uzbuđenje.

 

NOVA GODINA KOPAONIK 2021

 

Nova godina Kopaonik 2021 uvek ima sjajne ponude koje se teško odbijaju a pravo uzbuđenje pružiće vam osećaj da ste daleko od svoje kuće, ušuškani među planinama i u novom ambijentu. Oni koji su imali priliku da dožive doček Nove godine na Kopaoniku, sa sigurnošću vam mogu reći da je to posebna čar i draž.

Kopaonik je već nekoliko godina najatraktivinja destinacija za proslavu Nove godine, naročito kada je omladina u pitanju. Organizuju se dinamične žurke koje traju, a na Kopaniku postoji niz lokala koji sa zadovoljstvom dočekuju svoje goste kako bi im priredili uzbudljivi doček.

 

Ako želite Novu godinu koja podrazumeva dinamično veče uz muziku, prijatelje i piće, onda vam preporučujemo mesta koja su se izdvojila zbog odlične ponude i zbog toga što je ovde provod gotovo zagarantovan.

 

 

 

RESTORAN THE CAMELOT

Restoran The Camelot nastao je sa idejom da dočara viteško vreme i doba kralja Artura kako bi posetiocima pružio potpuno novi ambijent i osećaj. Posebna čar restorana jeste upravo za Novu godinu, kada ovo postaje pravo mesto koje je ulepšano samo pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem gostiju. Postoji od davne 2013. godine i od samog početka postao je omiljen među turistima i onima koji žele da proslave Novu godinu u jedinstvenom ambijentu.

Predhodni doček Nove godine u restoranu The Camelot protekao je zaista spektakularno i dinamično, zahvaljujući muzičarima Jelena & Maestro bend koji su napravili pravu dinamiku i učinili goste i te kako zadovoljnim.

Kao jedan od najlepših restorana na Kopaoniku, sigurni smo da ćete doživeti nezaboravno novogodišnje veče prepuno iznenađenja koja će vam sa zadovoljstvom prirediti Restoran Camelot.

 

 

 

THE PUB

 

The pub je jedan od najatraktivnijih lokala na Kopaoniku i jedan od najpoznatijih kada je druženje u pitanju. Urađen je sa puno stila i od drveta je, tako da sam enterijer daje utisak dople kolibe na planini u kojoj ćete uživati tokom jutra uz kaficu, a tokom večeri uz sjajno pivo ili vino. Nova godina u The Pub-u je zaista posebna draž i zato ovo treba doživeti. Neverovatna energija i dobra atmsofera širi se celim lokalom pa se može desiti i da pronađete nove prijatelje.

The pub pružiće vam nezaboravno iskustvo i zaistajedinstvenu priliku da doživite Novu godinu u prelepom ambijentu, odličnoj muzici i uz dobru ekipu.

 

 

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA KOPAONIK

 

 

Restoran Nacionalna klasa otvoren je predhodne godine i odmah je zaintrigirao prave hedoniste i one sa istančanim ukusom. Luksuzno opremljen restoran oduševiće vas već na prvi pogled i učiniće da se ovde osećate zaista posebno. Nalazi se u Hotelu Gorski i odlično je mesto za kvalitetnu večeru i prijatan izlazak i druženje sa prijateljima. Svojim ambijentom podsetiće vas na tipičbo klupsko uživanje, što i jeste savršeno kada je Nova godina u pitanju.

Svojom prefinjenošću, podsetiće vas na restoran Nacionalna klasa u Beogradu, a ono što garantujemo jeste da je odlična atmosfera prenešena odavde na Kopaonik. Ako volite eleganciju i glamur, restoran Nacionalna klasa Kopaonik je idealno mesto za vas i vaše prijatelje.

Predhodne godine u Novoj godini goste je zabavljao Alter Ego bend koji je napravio spektakularno veče i veče prepuno iznenađenja, a nema sumnje da će tako biti i na narednom dočeku koji sledi. Doživite Novu godinu na malo višem nivou u najluksuznijem restoranu i klubu Nacionalna klasa.

 

 

Doživite Novu godinu na drugačiji način i ulepšajte sebi početak godine koja sledi. Pozovite 062/262-212 i saznajte najatraktivnije ponude za Novu godinu na Kopaoniku.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević