Magazin

Nova godina Djani

Nova godina Djani

 

Saznajte gde peva Djani za Novu godinu, tako što ćete nas pozvati na 062/111-22-33 ili nam poslati poruku na Whatsapp, Viber ili sms.

 

 

 

Nova godina Djani je jedan od najtraženijih dočeka već godinama unazad. Zbog svog neverovatnog glasa i atmosfere koje pravi, Djani je jedan od najpopularnijih pevača na našoj sceni.

Njegovi nastupi su i te kako posećeni i traženi, a činjenica je da nije tako česta prilika da ga slušamo uživo u Beogradu, zato je Nova godina uz Đanija zaista provod koji obećava.

 

NOVA GODINA DJANI 2021

 

 

  

Nova godina Djani 2021 biće jedan od onih novogodišnjih proslava koja će se danima prepričavati. Ove godine nastupaće u luksuznom ambijentu Garden Hill-a na Ledinama, gde će napraviti pravi muzički spektakl i tako svim gostima obezbediti najbolju Novu godinu ikada.

Do sada smo imali priliku da ga čujemo u Gradskoj kafani, kafani Tarapana i na splavu Kartel gde je pravio fantastičnu atmosferu i popunio kapacitete a da ne pričamo šta će tek biti za doček. 

 

Prisetimo se, predhodne godine pevao je zajedno sa popularnom Andreanom Čekić u Stadion Hall-u gde su priredili nezaboravan doček Nove godine svim prisutnima. Kako kažu oni koji su prisustvovali, pevalo se i igralo sve do jutra, a zadovoljstvo se moglo videti na svim prisutnima.

 

Da će i ove godine napraviti pravu senzaciju, govori sama činjenica da se već sada raspituju o Djanijevom nastupu za najluđu noć.

 

NOVA GODINA DJANI 2022

 

Nova godina Djani 2022 sa sigurnošću tvrdimo, biće najtraženijie novogodišnje veče u Beogradu za koji će se sve do poslednjg dana tražiti karta više. Očekujte kao i svaki put, nezaboravno veče prepuno dobre energije i najvećih hitova!

 

Pratite naš sajt i prvi se informišite o novogodišnjim ponudama kako biste obezbedili vaše karte na vreme, a to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner