Magazin

Nova 2018.godina u hotelu Tulip Inn Putnik Belgrade

Nova 2018.godina u hotelu Tulip Inn Putnik Belgrade

 

Grupa tempera neka vam oboji ovu noć predivnim melodijama i bojama zvuka, bend koji pravi odličnu atmosferu. Čine ga pet iskusnih muzičara koji će vas u Novu 2018.godinu uvesti pozitivom. Na repertoaru imaju veoma širok izbor dobre muzike, prate muzičke trendove, ali nikako ne zapostavljaju ni kvalitetnu staru muziku (narodnu, starogradsku, rock, pop, evergreen…). Napominjemo da će ovi sikusni umetnici nastupiti u hotel Tulip Inn Belgrade.

Hotel je poznat po idealnoj lokaciji i posvećenom osoblju, koje se trudi da boravak svakog gosta bude nezaboravan, i ove godine organizuje doček Nove godine. Pridružen je internacionalnom lancu hotela Golden Tulip Hospitality Group, koji pod svojim okriljem, širom sveta, ima 1.072 hotela. Hotel je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se na Novom Beogradu, Palmira Toljatija 9, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, šest kilometara od centra grada, pet kilometara od autobuske i železničke stanice i oko sedam kilometara od Beogradskog sajma.

Ako se odlučite da Novu 2018. dočekate sa nama, uz izuzetnu večeru sa nacinalnim specijalitetima, neograničeno domaće alkoholno, gazirano i negazirano piće tokom cele večeri. Sve to po cenama od 40, 45 i 50 eura. Pozivom na broj 065/ 5080-472 osigurajte nezaboravan doček Nove 2018.godine.Spremili smo za Vas: