Magazin

Nezaboravna Nova godina u klubu Teatro

Nezaboravna Nova godina u klubu Teatro

Klub Teatro i ove godine spreman je da vas uvede u jedan od najlepših dočeka Nove godine ikada. Ako ste ljubitelji dorbog provoda, ako želite da vam Nova 2018.godina počne prelepim hitovima Peđe Medenice na pravom ste mestu.

Što se tiče pića za vas smo na dočeku Nove godine pripremili redovan klubski cenovnik pića i u okviru kojeg postoje posebni paketi uz koje možete ostvarirti uštedu.

Rezervacije možete osigurati pozivom na broj 062 262 212 i imaćete sjajnu priliku da uz hitove Peđe Medenice proslavite i dočekate novi početak, tj.Novu godinu.

 

Redovna cena karte je 25 eura. Ostale cene su:

Pultovi 35 eur uz najmanje 3 kupljene karte (na mapama su pultovi označeni slovom p), terase 40 eur i 90 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su terase označene slovom t), barski stolovi od 40 eur do 100 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su barski stolovi označeni slovom b), visoka sedenja od 80 eur do 180 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su visoka sedenja označena slovom v), astali 125 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (na mapama su astali označeni slovom a), klupe 240 eur uz najmanje 8 kupljenih karata (na mapama su klupe označene slovm k), separei od 160 eur do 400 eur (uz najmanje od 5 do 12 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Pojedini separei za 10 osoba mogu se razdvojiti na dva separea za po 5 osoba).

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner