Magazin

NEZABORAVAN DOČEK NOVE 2016. U KAFANI ŠVALER

NEZABORAVAN DOČEK NOVE 2016. U KAFANI ŠVALER

Još jedan nezaboravan doček Nove godine u kafani Švaler, mestu odlične zabave, dobrog provoda i sjajne atmosfere. Cele večeri zabavljaće vas naš Švaler bend tako da ćete svo vreme biti veseli i igrati a raspoloženje biti na vrhuncu.

Kafana Švaler se nalazi na lokaciji dostupnoj iz bilo kog dela grada da dolazite na poznatoj adresi Đuke Dinića br 2 na Zvezdari i sinonim je najboljeg kafanskog provoda u prestonici zabave. Uz neoganičenu komzumaviju domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića i naravno bogato meze, cena ovog fantastičnog dočeka je 35€ i ulaz je dozvoljen samo 21+. Ono što izdvaja ovo mesto je da enterijer nije tipično kafanski i zadovoljava visoke estetske kriterijume. Posebnu čar daju simpatične tapete, umetničke slike, stari lusteri, dobro osvetljenje ali i šašavi natpisi po zidu tako da dok se dobro zabavljate u večeri dočeka Nove, možete se i nasmejati uz po koji simpatičan citat poput “kad bi majka znala šta ja znam, tukla bi me svaki dan”. Pored sjajne atmosfere tu je i osoblje uvek spremno da udovolji svim vašim zahtevima kako bi sve bilo po vašoj meri.

Zato ne čekajte, već rezervišite vaše mesto na vreme sa svojim dragim osobama i provedite najluđu noć dočeka nove 2016.godine sa nama u kafani Švaler. Broj za rezervacije:064/99-22-005

Spremili smo za Vas: