Magazin

Neutralna šminka za doček Nove godine

Neutralna šminka za doček Nove godine
Šminka je svakako jedna od neizbežnih tema kada se približi najluđe veče u godini. Ona upotpunjuje naš izgled, gotovo je modni dodatak, ali i ono što joj je ustvari i namena -  ističe naše prednosti, a sakriva nedostatke. Najčešće je za ovu noć sve dopušteno, pa se često hoda po tankoj liniji preterivanja. Ipak, sasvim je u redu našminkati se neutralno, a najveća prednost ovog izgleda, osim prirodnosti jeste uklopivost odevne kombinacije. Ona ide uz sve!
 
Klasika
 
Crveni ruž, crna maskara i ajlajner – uvek su dobitna kombinacija, koja ne izlazi iz mode. Ova šminka je svedena i jednostavna, a sa druge strane vam daje moćan pogled i izgled sa stilom. Ukoliko više volite roze nijanse karmina – samo napred! Prirodna kozmetika ovde je vaš najbolji saveznik, pogotovo ukoliko imate normalnu kožu lica, koja nije problematična. Prava krema daće joj mekoću i sjaj, pa vam puder nije ni potreban. Ukoliko ipak imate problema sa kožom, pribegnite odgovarajućoj pripremi pre nanošenja podloge i pudera. Uz ovu kombinaciju možete da obučete malu crnu haljinu, ali i dobre farmerke i košulju. 
 
Boje zemlje
 
Zagrejte doček Nove godine toplim tonovima! Nešto tamnija nude šminka pravi je izbor za one koji imaju taman ten. Oči naglasite smokey efektom i slojevima maskare, a usne pređite neutralnim sjajem, zagasite roze boje. Možete da kombinujete i neutralne boje karmina, uz bezbojni sjaj. Bronzer je obavezan, jer će vam dati preplanulost. Ukoliko imate problem sa usnama, prirodna kozmetika nudi rešenje najčešće  u vidu stika,  koji bi trebalo da počnete da koristite ranije, kako biste izbegli probleme kada dođe poslednji dan decembra. Obucite belo, metalik, zeleno ili bilo koju drugu boju – nećete pogrešiti!
 
Povratak letu
 
Boje breskve potpuno će vas obasjati u zimskoj noći! Podsetite sve na leto koje je za nama svojim baršunastim licem. Iskoristite rumenilom boje breskve, koje ćete tek malo naneti na obraze i jagodice. Usne namažite u istoj boji. Ovde vam je za oči dovoljna maskara sa ajlajnerom, a senku možete da stavite, tek toliko da oči zasijaju. Ovaj izgled daće vam dozu romantike za doček Nove godine, a ona se uvek najlepše uklapa uz haljine. Ipak, ukoliko se odlučite za drugačiji imidž, šminku ne morate da menjate!
 
Ledena kraljica
 
Akcenat u ovakvom šminkanju jete na očima, obrvama i savršenoj koži. Koristi se minimalno boja, a mnogo više transparentnog pudera, za sjaj kože. Crna maskara i naglašene obrve ovde su sasvim dovoljne. Usne možete ostaviti nenašminkane, ili ih preći stikom za usne. Prirodna kozmetika najbolje je što za ovaj izgled možete da primenite, ali krenite već sada da brinete o svom licu, kako bi bilo pripremljeno za ovakav način šminkanja. Ovo je maksimum od neutralnosti, koji vam pušta mašti na volju kada je reč o oblačenju!
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR