Magazin

Nesvakidašnji doček Nove godine u hotelu Slavija

Nesvakidašnji doček Nove godine u hotelu Slavija

Hoteli Slavija , sa svojom dugogodišnjom tradicijom, postali su prepoznatljiv brend za sve one koji žele da se tokom boravka u hotelu osećaju kao kod kuće i da se sa zadovoljstvom uvek vraćaju. Otvorenog srca dočekaćemo i ugostiti sve one koji žele da budu na par minuta od najuže poslovne i šoping zone grada. Lokacija hotela je idealna startna pozicija bilo da se radi o poslovnoj ili turističkoj poseti Beogradu. Blizina železničke i autobuske stanice, transfer autobusima od/do aerodroma, sa polaznom stanicom ispred hotela, kao i izuzetna povezanost sa svim delovima grada je ono što nas čini jedinstvenim, a vas, naše goste, za korak uvek bržim od drugih.

Nova 2018.godina bića ulepšana muzikom koja je uživo, a izvode je Darko Bartošek, Maja Božanić i MONEY band ( majstori štimunga , dugogodišnje iskustvo , širok repertoar , harizma , kada su oni tu i najveći partibrejkeri ustaju na noge , a kada svemu tome pridodamo sjajni glas i stas Maje Božanić , dobra zabava je zagarantovana ).

Ono čime smo vam zagarantovali nesvakidašnju Novu godinu jesu neograničen asortiman pića i švedski sto (hladna predjela, topla predjela, jela pečenja, selekcija salata svih vrsta, selekcija voće i voćnih salata i selekcija kolača).

U cenu od 50 eura ulazi cena stolice za svečanim stolom. Imamo razne tipove i veličine stolova, pa će naši menadžeri biti u mogućnosti da maksimalno izađu u susret svim potrebama i željama naših gostiju.Dodjite , pogledajte i sigurno smo da ćete naći savršeno mesto za Vas. Razgledanje restorana i prezentaciju možete zakazati na broj telefona : + 381 60 434 66 44 ovaj broj takođe važi i za Viber i Whats app , za naše sunarodnike iz dijaspore a i sve građane sveta.

Dođite i proverite zašto je Nova godina u našim hotelima nezaboravna i uvek rado posećena.

 

 

 

Spremili smo za Vas: