Magazin

Neka vila Jelena bude vaš izbor u novogodišnjoj noći

Neka vila Jelena bude vaš izbor u novogodišnjoj noći

Pri izboru mesta na kome ćemo provesti novogodišnju noć najčešće ramišljamo o tome kakav je ambijent, hrana, a najviše nas interesuje kakva je muzika. Svi želimo tu fantastčnu ponudu gde ćemo đuskati uz odličnu muziku u prelepom ambijentu, a da hrana bude vrhunska. Savršeno mesto za ovakav doček je prelepa vila Jelena.

Vila Jelena je impozantna vila koja se nalazi u najluksuznijem delu Beograda, na Dedinju. Ono čime se izdvaja je vrhunski izgled kako spolja tako i iznutra.

Kada je u pitanju novogodišnja ponuda u vili Jelena, možemo reći da je ona više nego fenomenlana. Po ceni od 70 evra uživaćete u neograničenoj konzumaciji pića i preukusnoj hrani koja će biti služena na švedskom stolu. Na novogodišnjem meniju naći će se hladna jela i salate ( pečenica, pršuta, kulen, pileća salata, urnebes salata, ruska salata, tuna salata, rolovana piletina...), topla jela ( različite vrste pita, domaćih jela poput sarme, rižota, tu je i preukusno meso na različite načine), salate ( uživaćete u različitim vrstama salata) i naravno deserti koje svi obožavaju.

Muzika će biti odlična, a provod fenomenlan budući da goste zabavljaju Aleksandar Živanović i Katarina Didanović. Što pre okrenite 062-262-212 i rezervišite svojma mesta za fenomenalni doček Nove 2018.godine u vili Jelena.

Spremili smo za Vas: