Magazin

NEKA VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN BUDE BUDIMPEŠTA

NEKA VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN BUDE BUDIMPEŠTA
U Evropi sasvim sigurno postoji spisak gradova koje morate obići za života. Jednostavno, ako su vam Budimpešta, Bratislava ili Beč već tako nadohvat ruke, oni se moraju obići. Ne dozvilite da provedet čitav život živeći u Evropi a da ne obićete ove gradove. Bio bi to greh.
Budimpešta može biti vaša destinacija evo već za sedam dana!
Viva travel vam nudi da zajedno sa njima pođete na ovaj novogodišnji put koji nikada nećete zaboraviti!
Nije Budimpešta uzalud toliko popularna. Ne žele uzalud svi tamo da odu po svaku cenu. Budimpešta, ta čarobna nevesta Dunava je magičan grad u kojem će te doživeti najlepše trenutke života.
Moderrna Pešta, stai Budim, bezbroj spomenika i muzeja. Bezbroj mostova i zadivljujućih ulica. Budimpešta je nešto što se mora doživeti!
Ako odmaknete samo malo dalje od Budimpešte, naići će te na „grad-spomenik“ Sent Andreju, grad koji su izgradili niko drugi do srpski trgovci.
Ovaj slikoviti mali gradić će učiniti da se osećate kao da ste ušli u vremensku kapsulu i vratili se u neka prošla, istorijska vremena. 
Prijaće vam da sa beogradskih ulica zakoračite na ulice malene čaršije u kojoj svaki čovek poznaje svoje komšije i svaki trgovac vas ljubazn ugosti nudeći vam svoje najbolje proizvode.
U Sent Andreji će te imati priliku da probate mnogo tradicionalne, mađarske hrane i neke od najlepših mađarskih kolača. Kafa koju će te ovde probati je čarobna, u čarobnom ambijentu.
Neka Mađarska, neka Budimpešta, budu vaše destinacijee1
Viva travel vam po ceni od 119 evra u hotelu Oriental, i 129 evra u hotelu Omnibus nudi nezaboravnu ponudu. Jedinstvenu ponudu, izvrsna prilika da se poseti Budimpešta!
Novogodišnje putovanje sa destinacijom- Budimpešta trajaće 4 dana sa putom.
Prvi dan se kreće iz Beograda i Novog Sada i stiže u Budimpeštu, drugi i treći dan će da vas ugosti vaša domaćica Budimpešta i  za kraj, četvrti dan, obilazi se Sent Andreja i vraćamo se u Beograd!
 
 

Spremili smo za Vas: