Magazin

NEKA VAŠ DOMAĆIN U NAJLUĐOJ NOĆI BUDE LOKAL KASINA

NEKA VAŠ DOMAĆIN U NAJLUĐOJ NOĆI BUDE LOKAL KASINA
Stigao je kraj decembra, stiže još malo i najluđa noć. Devojke su verovatno već kupile haljine, smislile kakav će make up nositi, i odabrale najudobnije štikle. Ili bar odabrale najsnažnije momke koji će ih nositi ukoliko njih noge budu bolele na neudobnim štiklama.
Momci su takođe verovatno već odlučili šta će piti, s kojim drugarima će slaviti( i kako za to dobiti dozvolu od svoje bolje polovine). Našli su oni i način kako da popiju pokoju više, a da ipak sigurno dođu kući.
I devojke i momci, i stariji i mlađi, svi verovatno već znaju gde će i kako će provesti novogodišnju noć.
Ako ste u onoj manjini koja to još nije odlučila, pogledajte naš predlog. Tu je za vas Kasina. Kasina se nalazi u srcu Beograda, pored hotela Kasina. Zašto ne? Zašto se ne opustiti? Zašto ne dočekati prvi januar na najlepšem mestu Beograda? Zamislite samo, januarsko jutro, sunce je svanulo, a vaš prvi pogled je na terazijsku česmu. Neka tako započne vaša godina. Srećno započeta, srećno će i trajati i završiti se.
Ne dozvolite da vam bude svejedno gde će te dočekati Novu godinu. Casina je svim Beograđanima poznata po svom očaravajućem enterijeru, po šarmu koji je oduvek imala, po dobrim ssvirkama i veselom osoblju.
Casina je tvorac atmosfere koje svako želi biti deo. Neka Casina bude vaš domaćin u novogodišnjoj noći.
Casina je pripremila odličnu ponudu za doček Nove godine.
 
 
Cena ulaznice na ovom ekskluzivnom mestu je 40 evra za devojke i 50 evra za muškarce.
Casina je u cenu uključila flašu žestokog pića, i najbolji catering što se hrane tiče. Casina vam obećava najbolji provod i najbolji doček Nove godine u celom gradu.
Casina je za muziku ove godine zadužila Anu Bebić, simpatičnu pevačicu koju smo imali prilike gledati u Operaciji Trijumf i uživati u njenom šarmu. Osim nje, Casina je pozvala i Igora Terziju da vam ulepša prve trenutke Nove godine.
Casina vas očekuje! Vidimo se!  
 

Spremili smo za Vas: