Magazin

Neka vas bend Ludi Kamen uvede u 2018. godinu

Neka vas bend Ludi Kamen uvede u 2018. godinu

 

Čini li vam se da je Nova godina na vratima? Decembar već uveliko prolazi, gotovo da je polovina mesca prošla te je u skladu sa vremenom da vas svi pitaju „gde ćete za Novu?”, imate li odgovor? Ako još razmišljate donesete odluku što pre, jer je krajnje vreme za to. Budući da smo mi vaši prijatelji tu smo da vam damo neki predlog gde biste mogli da dočekate Novu godinu. Naš predlog za provod u najluđoj noći je restoran Principessa.

 

Restoran Principessa je pravo mesto za doček Nove godine pre svega zbog fenomenalne atmosfere koja uvek vlada u ovom restoranu. Prelep ambijent koji je dodatno ukrašen za doček Nove godine ostavlja bez daha i oduševljava sve goste ovog popularnog restorana. Ono što je jako bitno da je da restoran Pirinicpessa poseduje klimatizaciju i ventilaciju koja jako dobro radi. Dodatni plus ovog restorana je izuzetno ljubazno osoblje koje je u svakom trenutku tu za vas i koje nastoji da izađe u susret svakom vašem zahtevu ne bili ste se vi što bolje osećali, a samim tim bolje i provodili i dočekali Novu 2018. godinu u najboljem raspoloženju.

 

Ekipa restorana Principessa je za sve svoje goste napravila fenomenalan program budući da po ceni od samo 40 evra možete dobiti fantastičan doček u koji će biti uključena neograničena konzumacija pića i bogata večera. Piće uključuje alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje dok će se na bogatoj novogodišnjoj večeri naći zakuska principessa ( suhomesnati proizvodi, rolati, sirevi, proja ), meso sa roštilja, mešana salata i naravno različite vrste peciva i zemički. Bićete više nego zadovoljni celokupnom novogodišnjim večerom u restoranu Principessa.

 

Gost će u novogodišnjoj noći uveseljavati bend Ludi kamen koji gde god da se pojavi pravi fenomenalan provod i vrhunsku žurku. Na repertoaru ovog benda nalaze se različiti žanrovi, tako da smo sigurni da će svi gosti uživati i igrati čitave večeri. Ono što je jako bitno da znate je da bend Ludi kamen unovogodišnjoj noći ima gosta iznenađenja, a to je voditeljka Nina Radulović koja će svojim glasom i pesama podgrejati dodatno atmosferu.

 

Ne čekajte, već što pre rezervišite svoja mesta i dočekajte Novu godinu baš u restoranu Principessa, nećete se pokajati.

 

Spremili smo za Vas: