Magazin

NAJEFEKTNIJA ŠMINKA ZA DOČEK NOVE GODINE

NAJEFEKTNIJA ŠMINKA ZA DOČEK NOVE GODINE

Kako da se našminkate za doček a da budete zapažene?

Do sada ste već odlučile gde ćete za doček Nove godine, sta ćete pokloniti svojim najmilijima, obući, ali jedno pitanje vas brine - kako se našminkati?
Sigurno se pitate koji su to najbolji načini da budete primećene u klubu za doček Nove godine. Uz pomoć  jednostavnih saveta, istaći ćete svoju prirodnu lepotu.
 
Na osnovu boje vasih očiju sledeći saveti su:
 
-Braon oči : 
 Ženama sa smeđim očima dobro stoji većina boja. Bez obzira na to da li su svetlo ili tamno smeđe, ajlajner će vam dobro stajati, bilo da je crni ili braon.
 
Odlično će vam stajati srednje i tamnije nijanse senki za oči : tamne nijanse sive, zelene ili ljubičaste.  Naravno,  bronzane i zlatne odlično stoje uz pojačanu dozu šljokica! Ne plašite se da ne preterate, jer ipak je ovo look za doček Nove godine.
 
-Crne oči:
Odabir boje šminke zavisi od toga kakav efekat zelite postići, ali pošto je ovo šminka za doček Nove godine, možete sebi dopustiti da eksperimentišete.
 
Senke u crnoj, sivoj, zlatnoj su nepromašive! Ali nije dovoljno samo staviti ih, najbolje bi bilo slivati te tri nijanse. Pratite tehnike smokey eyes. Ajlajner je obavezan, jer on daje jači efekat.
 
-Plave oči:
Vi ste srećnice, vama jednostavno svaka boja senki prelepo stoji! S obzirom na to da su plave oči ređe, trebalo bi ih našminkati tako da istaknete njihovu lepotu!
Koristite sedefaste nijanse kako biste dobili elegantan izgled. Međutim, ukoliko imate bore, bolje bi bilo da ih izbegavate. Birajte nijanse bakarno smeđe, sve nijanse zlatne uz puno šljokica. Apsolutno sve nijanse plavih senki su dozvoljenje. 
Ukoliko se opredelite za sive i crne senke, najbolje bi bilo koristiti palete sa tehnikom smokey eyes i vaš pogled će biti primećen za doček Nove godine.
 
Da bi vaše usne bile zavodljive, pre sve treba da budu hidrirane i mekane. Ponuda ruževa za usne je zaista velika ali utoliko je pravilan izbor teži.
Ukoliko imate pune usne, a ne želite da budu upadljive, koristite ruževe boje kože i nežnih nijansi. Ne upotrebljavajte olovku jer ona daje efekat punijih usana. Naravno bezbojne sjajeve uvek možete.
 
Međutim, ako su vam usne tanke, a opet želite da budete zanosne za doček Nove godine, ne brinite se! Koristite se olovkom za dve nijanse tamnijom od ruža. Dobro naglasite rubove a onda popunite ostatak usana, a onda dodajte ruž. Na sredinu usana stavite providan sjaj koji će dati puniji efekat.
 
Pin-up look je uvek moderna klasika! Crvene usne i crni ajlajner su sigurna i elegantna opcija za svaku priliku, pogotovo ukoliko želite da ste primećeni na dočeku Nove godine. Ovaj izgled pristaje svima, bez obzira na to koje su vam boje oči, kosa ili ten. Crveni karmin je simbol ovog izgleda. A ukoliko ste imali strah od istog, doček Nove godine je prava prilika da to promenite. Uz malo više vežbe sa crnim ajlajnerom, uspeh sigurno neće izostati. 
 

Spremili smo za Vas: