Magazin

Najbolji hotel na vodi u Beogradu za Novu godinu

Najbolji hotel na vodi u Beogradu za Novu godinu

Upoznajte najbolji hotel u Beogradu za Novu godinu koji će vas ugostiti sa stilom i puno pažnje kako biste u potpunosti uživali u svakom trenutku. Za prave hedonističke trenutke i neodoljivi luksuz, Joy 5 hotel & Spa je idealan odabir za Novu godinu.

 

Nakon najluđe večeri u godini, svakome je potrebno da se opusti i odmara u prijatnom ambijentu, a hotel Joy 5 je upravo zbog toga najbolji hotel na vodi u Beogradu za Novu godinu jer je sam pogled iz sobe zaista očaravajuć.

 

JOY 5 HOTEL & SPA BEOGRAD NOVA GODINA

 

 

Joy 5 hotel & Spa Beograd nastao je sa ciljem da priušti Beogradu nešto sasvim novo i drugačije, zato će Nova godina svim gostima ovog hotela biti sigurno nezaboravna i magična. Ukoliko uživate u eleganciji i beskajnom komforu, hotel Joy 5 biće novo iskustvo za sve kojima je potreban hotelski smeštaj za klasu više.

 

Svaki detalj u svakoj sobi odabran je sa posebnom pažnjom i puno stila, kako bi doprineo ekskluzivnosti i lepoti ambijenta, što je u potpunosti dalo posebnu draž celokupnom konceptu. Ono što izdvaja Joy 5 hotel & Spa od mnogih hotela u Beogradu, jeste najbolji pogled iz sobe na reku, koji pored svoje lepote opušta sva čula i pruža jedinstven ugođaj tokom boravka.

 

 

Joy 5 hotel raspolaže sa nekoliko luskuznih smeštajnih jedinica koje podrazumevaju dvokrevetne i trokrevetne sobe, apartmane, porodične sobe kao i deluks sobe za porodicu ili parove.

 

U zavisnosti od raspoloživosti, odaberite sobu po vašem ukusu i uživajte u bezgraničnom komforu.

 

 

Joy 5 hotel & Spa Beograd nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na Zemunskom keju što pruža dodatnu ekskluzivu jer ste prilično blizu svih dešavanja, ali opet dovoljno udaljeni da uživate u intimi i miru.

 

Kada pričamo o temi Joy hotel Beograd Nova godina , dodatnu čar hotel ima zahvaljujući spa delu gde se možete uopustiti i uživati u svim pogodnostima poput masaže, saune i đakuzija. Sve je osmišljeno da svaki pravi hedonista može u potpunosti da se prepusti i uživa.

 

 

Za savršena jutra ili romantičnu večeru, tu je ekskluzivan restoran u sklopu hotela gde ćete imati priliku da uživate u neodoljivim gastornomskim specijalitetima, a naglašavamo da ne propustite veliki izbor vrhunskih steak-ova koji su pripremljeni po najvišim standardima.

 

Ono što je sigurno, boravak u Joy 5 hotelu biće nezaboravno iskustvo, posebno ukoliko rešite da upravo Nova godina bude idealna prilika za posetu ovog luskuznog hotela sa pogledom na Kalemegdan.

 

Uživajte u jedinstvenim trenucima, potpunoj udobnosti i ambijentu koji će vas ostaviti bez daha – Joy hotel i Spa.

Spremili smo za Vas: