Magazin

NAJBOLJE NOVOGODIŠNJE ŽURKE

NAJBOLJE NOVOGODIŠNJE ŽURKE

 Ništa bolje od najbolje novogodišnje žurke

 
Opet je stiglo...zvončići, sijalice, deca koja se sankaju bez ijedne brige na svetu, osim možda pokoje loše ocene koju su sakrili od roditelja. Opet je stiglo to divno, praznično vreme! Ko može a da ne bude raspoložen! 
 
Pa tako i ja. Noseći sve ove silne kese pune novogodišnjih ukrasa na koje sam ponovo potrošila pola teško zarađenog, studentskog novca, ne mogu a da ne budem srećna. Oh, neka sam sve potrošila! Pa šta! Jednom čovek živi! Novih godina doduše ima mnogo,  ali su retke. Najbolje novogodišnje žurke su najbolje od svih žurki, možda baš zato što su tako retke.  Evo iako u deci koja se sankaju nema ništa što podseća na žurku, ja je se ipak setih...ohh...sve te najbolje novogodišnje žurke na kojima sam ikada bila...kad bolje razmislim svaka žurka za novu godinu je dobila titulu najbolje novogodišnje žurke. Jer nova godina je tako zabavna!
Evo na primer 2013..moja prva žurka sa mojim drugaricama. Oh kad se setim samo tih priprema..ceo dan sam provela sa majkom i sestrama u šopingu. Ne za odećom, naravno, to je bilo spremno već danima, ma možda i mesec unapred. Već za onim poslednjim detaljima. Zašto bih nosila minđuše koje sam kupila pre deset dana kad sam od tad videla stotinu mnogo boljih i skupljih pari. A tako isto i obe moje sestre. Majka uživa da šopinguje s nama i da nam pomaže. A tata, ah tata k'o tata, kako bi nam bilo šta odbio. Na sreću sve je spremno, euforija nastupa i moje drugarice su došle po mene, kao i drugarice mojih sestara...kuća puna prelepih i za noćni život premladih devojaka...
 
Konačno smo i stigle. Kod Marka...Sofija kaže da on pravi najbolje novogodišnje žurke, a i drugovi su mu takooo slatki! Posebno onaj Aleksandar! Sve je bilo tako savršeno, moj izgled, moje raspoloženje, moje drugarice, a evo i Aleksandar mi je prišao. Oh bila je to zaista dobra nova godina. Ako ne računamo da se Aleksandar posle pola sata napio i povraćao po mojoj haljini od pet hiljada dinara. Ali ko će ga kriviti,  to rade kul dečaci! A ionako tu haljinu ne bih više obukla, ko još nosi istu haljinu dva puta, pa jeste! Eh, to je prva u nizu moje kategorije „najbolje novogodišnje žurke“
2014- Sad smo“ mnogo“. Ne bismo se više družile sa Marko i Aleksandrom, oni su tako klinci za nas. Sad imamo novo društvo za najbolje novogodišnje žurke. Onaj Nikola je mnogo popularan među devojkama, a baš ja mu se sviđam! I njegovi drugari, Dejan koji je već na drugoj godini fakulteta!!! Njemu se mnogo sviđa Sofija, A Dragiši kao u očima da piše „Jovana volim te“...oh kako je divna bila ta nova godina! Nema veze što skoro i da nisu pričali sa nama, oni su tako popularni, a mi smo tako važne jer ćemo sutra objaviti slike na fejbuku i sve devojke u školi će biti ljubomorne jer smo slavile novu godinu sa njima. Ko se još seća 2013te..ova žurka je dobila titulu najbolje novogodišnje žurke!
 
DRAGANA MILAČAK
 
  
 
 

Spremili smo za Vas: