Magazin

Najbolje ideje za novogodišnje poklone

Najbolje ideje za novogodišnje poklone

 Nova godina je sve bliže i gde god da bacimo pogled, svakim danom, to je sve očitije. Eno, devojke u kafiću su juče našarale prozore a danas kite jelku. Mlada majka sa dečicom se već drugi dan vraća iz Vera sa kesama punim novogodišnjih ukrasa. Oh, kako je lepo! Kad bi mogla svaki dan da se čeka Nova godina. Ja sam uvek srećna mesec dana, pa i više pred Novu godinu, a pošto sam ja srećna, uvek želim i svoje najbliže da učinim srećnima. A kako ih najbolje učiniti srećnima u ovo praznično vreme nego poklonima. Evo koje su moje ideje za novogodišnje poklone kojima se slobodno možete poslužiti.

Ideje za novogodišnje poklone nisu nešto što ćemo sedeti kod kuće i smišljati. One se jednostavno dese. Dese se jer  znamo naše voljene i  i na njih će nas podsetiti neka naočigled nebitna i nepovezana stvar. Kao što je mene na savršen poklon za majku podsetio ovaj prvi sneg koji se tako lepo sija.
 
I evo ga, ideje za novogodišnje poklone naviru. Znate, moja majka je i danas kao jedno veliko dete. Zato ću njoj pokloniti one najnovije novogodišnje lampice koje sam juče videla da su stigle u Vero. A evo, svetlucanje snega me je na njih podsetilo. Pokloniću joj to, jer će svaki put kad ih upali, da se seti mene i da se seti da je neko na svetu, bezuslovno voli.
 
Brojne su još ideje za novogodišnje poklone. Evo na primer, svim svojim prijateljiama kupite jednake čizmice. Znate one, koje se okače na kamin, pa Deda Mraz u njih stvai poklone. 
 
Ima i bolje ideje za novogodišnje poklone od jednakih čizmica?! Odnesite ih najbližoj krojačici, ili ako ste dovoljno vešte i same, izvezite imena drugarica na njih i eto ga! Originalnije ideje za novogodišnje poklone nema! Pritom, niste ih razdvajali, svima ste isto kupili, i što ej takođe jako važno, jeftino ste prošli! 
Ideje za novogodišnje poklone su zaista svuda oko nas, samo otvorite oči!
 
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR