Magazin

Momci, evo kako da se obučete za izlazak u klub!

Momci, evo kako da se obučete za izlazak u klub!

Kada dođu petak i subota, a neretko i radnim danom, devojke imaju isti problem - šta obući! Međutim, iako se veruje da je muškarcima lako kada je reč o ovoj temi, to baš i nije tako. Naime, ne mora da znači da je potrebno manje truda. Muškarcima je mnogo teže da budu drugačiji, da se istanku, jer se njihov izgled većinom ne razlikuje mnogo - famerke i majica, ili pantalone i košulja. Ipak, psotoji načini kako možete da napravite kombinacije koje će izgledati originalno. Ono što je prvi savet - vodite računa da vam to što obučete lepo stoji i da se lepo osećate. Trend nije bitan, ako rezultat nije dobar. Da krenemo!
 

Za one koji vole jednostavan stil

Momci koji izlaze u klubove, kao što je Komitet mogu da zasijaju i u jednostavnoj kombinaciji. Ideja je da se kombinuju materijali. Tako možete da obučete farmerke ravnog kroja, a momci često biraju i one sa iscepanim delovima. To zavisi od toga šta volite i kako se osećate. Uz to kombinujte majicu, koja će biti jednobojna ili sa printom koji nije napadan, odnosno svedenog izgleda. Preko obucite, ukoliko se boje slažu, kariranu košulju i teksas jaknu, ili samo nešto od toga, a takođe možete i bomber jaknu. Obuću takođe uklopite - ako ste više u sportskom fazonu, neke dobre patike, a ako volite dozu elegantnog, odaberite dublje cipele. Ovo je odličan autfit i ako odaberete izlazak na splav Bajka
 

Za one koji vole crnu boju

Kod devojaka važi pravilo male crne haljine, a isto tako i poneki komad muške odeće u ovoj boji može dobro da dođe. Razlog je jednostavan - lako se kombinuje. Ujedno je i praktično, jer bilo koji "incident" sa pićem neće ostaviti traga, odnosno neće biti vidljiv. Naravno, potpuno crna kombinacija može da bude prilično negativna, odnosno sumorna, pa je "razbijte" nekim sivim komadom. Ako želite tamnu kombinaciju, možete da iskoristite i nekoliko teget komada, u različitim nijansama, koje ćete kombinovati. Na primer, sive farmerke, crna majica i jakna izgledaju odlično. U istu svrhu mogu poslužiti i tamno sive pantalone, sa svetlijom majicom i tamnim blejzerom. Istražujte!
 

Za one koji vole elegantnost

Postoje muškarci koji jednostavno obožavaju da su uvek u košuljama, a odela su im omiljeni deo odeće. Oni će u svakoj prilici izgledati tip-top, a ne samo kada je Nova godina, svadba, krštenje ili bilo koji sličan povod, za koji se većina muškaraca ponekad i "natera" da obuče odelo. Osim takozvanih strogih odela u crnoj boji, danas su sve češća ona u bojama, a pre svega sivoj, teget ili plavoj. Možete odabrati i elegantne farmerke, koje izgledaju kao pantalone. Košulja koja vam saršeno stoji je veoma važna. Mora da istakne vašu muževnost. Plava boja je uvek dobar izbor, pa čak i sa diskretnim šarama. Veoma su popularne i bordo košulje, odnosno one boje vina. Možete se odlučiti i za sako, kojih danas ima u različitim varijantama i od različitih materijala. Obično se ne stavljaju kravate, niti mašne, jer je to namenjeno za svečane prilike. Obavezno povedite računa o cipelama koje ćete obuti, a naročito o čarapama, koje moraju da se slažu. Od aksesoara obavezan je sat i spremni ste za kvalitetan provod sa stilom! Odaberite ovaka stil za splav Konzulat Waterfront.
 

Foto: Pixabay / StockSnap

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR