Magazin

Ministarski doček Nove godine

Ministarski doček Nove godine

Vaša omiljena kafana, kafana Kod Ministra ima više nego fenomenalnu ponudu za doček Nove 2018.godine samo za vas. Uživajte u muzici orkestra Priča o nama, provedite se sa svojim prijateljima, konzumirajte neograničene količine najboljeg pića, slušajte fantastičnu muziku i to sve po ceni od 26 evra. Ovo je ponuda koja se ne propušta!

Ukoliko pri izboru mesta za doček Nove godine ne želite puno da lutate, da isprobavate nova mesta, nove ljude, novu muziku, onda je doček u vašoj omiljenoj kafani Kod Ministra nešto savršeno za vas.

Kafana Kod Ministra se nalzi u ulici Admirala Geparta14, tačno na ulazu iz dvorišta Vlade. Zbog svoje lokacije je simbolično dobila i ime. Ono što izdavaja ovu kafanu iz mora drugih je njen enterijer. Unutrašnjost kafane Kod Ministra je nešto što odgovara svačijem ukusu, te smo sigurni da će svi vaši prijatelji fenomenalno provesti u najluđoj noći bez obzira da li odaberete barski sto, visoko sedenje, ili jedan od klasičnih kafanskih stolova.

U najluđoj noći fenomenalnu kafansku atmosferu će napraviti ozvučeni akustični bend Priča o nama. Budite deo priče koja se ne ponavlja, osetite čari dočeka Nove godine baš u vašoj omiljenoj kafani, okupite prijatelje i što pre okrenite dobro poznati broj telefona 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: