Magazin

METROPOL PALACE - DOČEK 2016. UZ SEKU ALEKSIĆ

METROPOL PALACE - DOČEK 2016. UZ SEKU ALEKSIĆ

Ako se pitate gde će te za doček Nove 2016. godine, mi vam predlažemo da to bude u Metropol Palacu, jer pored sjajne ponude pića i hrane, Seka Aleksić peva samo za vas!Sigurni smo da će uz nju atmosfera biti vrhunska kao i uvek kad je ona u pitanju, a vaše raspoloženje maksimalno dobro, tako da će ovaj doček biti nešto što ćete sigurno dugo pamtiti i prepričavati.

Luksuzno opremljen , predivan hotel Metropol Palace sa pet zvezdica, nalazi se u samom centru Beograda u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrdjave, Knez Mihajlove ulice i boemske četvrti Skadarlija. Oduvek je bio središte gradskog i društvenog života zbog pogodnosti koje pruža a i domaćin je mnogih cenjenih i poznatih ljudi zbog udobnosti i elegancije kojom ovaj hotel odiše od samog trenutka kada dođete u Metropol Palace. Od skoro je kompletno renoviran i redizajniran, pa se vodi kao jedan od najluksuznijih hotela na celom Balkanu.

Zato ne razmišljajte više gde ćete dočekati najluđu noć u godini, već rezervišite vaše mesto na vreme. Dođite i dočekajte Novu godinu na ovom fenomenalnom i najlepšem mestu uz Seku Aleksić i sjajnu atmosferu, jer jevrhunski provod bez sumnje zagarantovan!

Spremili smo za Vas: