Magazin

Luksuzan doček Nove godine u klubu Lobby 777

Luksuzan doček Nove godine u klubu Lobby 777

Prefinjeni doček Nove godine u klubu Lobby 777 je pred vama, ne propustite priliku da se sa svojim dragim ljudima provedete maksimalno dobro u prelepom ambijentu ovog kluba. Za vrhunski provod i odličan štimung biće zaduženi Aleksandar Živanović i Katarina Didanović, ne propustite priliku da se vrhunski provedete.

Neotkriveno mesto za vrhunski prvod, pravi dragulj noćnog provoda je klub Lobby 777. Ovaj fantastičan beogradski klub se nalazi na samo 5 minuta od centra grada i koji će vas oduševiti svojim nesvakidašnjim izgledom koji se dopada sviiima koji su ovde bar jednom bili. Klub Lobby 777 je ekskluzivno mesto koje obožavaju Beograđani koji znaju da uživaju, da se što glamuroznije u prefinjenom enterijeru provedu. Enterijer ostavlja bez daha, a vrhunska usluga i preukusni specijaliteti koji kuvari ovog lokala spremaju su nešto što će vas zasigurno oduševiti.

Doček Nove godine u klubu Lobby 777 je jako pristupačan budući da je se cena dočeka kreće od 30 do 45 evra. Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate sa svojom ekipom za barskim stolom moraćete da izdvojite 30 evra, a za banket sedenje 45 evra.

Mladi pevači Aleksandar Živanović i Katarina Didanović će atmosferu dovesti do usijanja te će provod u novogodišnjoj noći biti više nego vrhunski.

Brzo pozovite broj telefona 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: