Magazin

LUDILO U KLUBU TEATRO ZA DOČEK NOVE SA MAYOM BEROVIĆ

LUDILO U KLUBU TEATRO ZA DOČEK NOVE SA MAYOM BEROVIĆ

Sjajan doček Nove 2016. Godine vas očekuje i ove godine u klubu Teatro. Da bi atmosfera bila sjajna i uzavrela pobrinuće se fenomenalna Maya Berović koja zrači sexipilom i dobrim glasom. Sa svojim hitovima postaraće se da vam ovaj doček bude za pamćenje.

Klub Teatro je najveća i najbolje opremljena diskoteka u Beogradu i nalazi se na dobro poznatoj adresi Sarajevska br.26 u samom centru grada. Cena ovog super dočeka Nove je samo 20€ uz mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu a rezervacije se dodatno plaćaju u zavisnosti od pozicije koju želite tj. da li je to pult, terasa, barski sto, separe, visoko sedenje ili vip deo. Piće se plaća po redovnom cenovniku kluba dok u okviru njega postoje i specijalni paketi kako bi ste i ustedeli. Ljubazno osoblje, lepe devojke i zgodni momci uz dobre poznate hitove su ono sto će ovu Novu godinu učiniti još lepšom.

Ne čekajte već na vreme kupite kartu i rezervišite svoje mesto na vreme u klubu Teatro da uz Mayu Berović i sjajno raspoloženje provedetedoček Nove 2016.koji ćete sigurno prepričavati kao najluđu noć. Telefon za rezervacije: 063/34-34-33 i 063/33-33-44

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory