Magazin

Letovalište u skladu sa horoskopskim znakom

Letovalište u skladu sa horoskopskim znakom

Izbor putovanja, mesta za doček Nove godine, zimovanja... uvek od nečega zavisi. Leto…i večita dilema, gde otići na letovanje jo je jedna u nizu nedoumica.Savetujemo da vam ove godine, ukoliko se još uvek niste odlučili gde da otputujete, u izboru pomogne upravo vaš horoskopski znak.

OVAN

Ovaj horoskopski znak voli da letuje kraj plaže gde može slobodno da pliva, igra odbojku na pesku, i na kojoj je po mogućnosti dozvoljeno noćno kupanje. Po prirodi je uvek u pokretu i zato voli mesta na kojima će se naći u centru zbivanja nekog događaja ili atrakcije. Idealna destinacija za Ovna je Sen Trope u Francuskoj koji će ga osvojiti svojim čarima.

BIK

Tradicionalni Bik voli mirna, porodična mesta sa dosta hladovine. Ljubitelji su dobre hrane po prirodi, tako da im idealan odmor predstavlja plaža sa restoranima u blizini. Idealna destinacija za Bika je da krene na mirno porodično putovanje u Vejls u Velikoj Britaniji, koji ima bogatu istoriju i koji će ga očarati svojim srednjovekovnim zamkovima.

BLIZANCI

Blizanci su avanturisti koji vole dobru zabavu i uvek su spremni za akciju. Vole da upoznaju nove ljude i nova mesta. Idealna destinacija za Blizanca bila bi mesta poput NewYork-a ili Pariza, mesta na kojima mu sigurno ne bi bilo dosadno.

RAK

Rakovi vole miran odmor na kojem mogu potpuno da se opuste i uživaju. Posebno im prijaju banje i planine. Mendosino, koji je poznat po predivnim plažama i vinogradima, ovog leta bi bio idealna destinacija za Raka koji bi tamo napunio baterije pred povratak na posao.

LAV

Lavovi vole da uživaju u luksuzu, dobroj zabavi i spremni su da potroše ogromne svote novca na putovanje po svom ukusu. Plaže moraju biti čiste, intemne, ali ne bez ljudi, jer on voli da dominira. Idealna destinacija za Lava bi bila Kanarska ostrva.

DEVICA

Device su fantastični organizatori i vole na vreme da isplaniraju putovanje. Strogo paze na svoje zdravlje pa upravo zbog toga vole prirodu i odmaralištima sa lekovitim bazenima. Preporuka za ovu godinu je svakone jedna od prelepih grčkih plaža.

VAGA

Vage vole mesta gde mogu da odu u dobar šoping kao i da upoznaju nove ljude. Takođe, privlače ih svetla velikih gradova, brojne modne i kulturne manifestacije koje se u njima odvijaju. Idealna destinacija za Vagu je definitivno Milano ili Pariz.

ŠKORPIJA

Misteriozna škorpija traži destnacije koje su tajanstvene i uzbudljive in a kojima će moći da istražuju i otkrivaju nove stvari. Čkorpija voli sebi da priušti putovanje za pamćenje. Jedna od idealnih destinaciju za škorpije je Kipar.

STRELAC

Strelci su avanturisti koji na odmoru vole da istražuju i upoznaju istoriju mesta na kom se nalaze. Pre polaska na odabranu destinaciju Strelac voli da prouči običaje i kulturu zemlje u koju odlazi. Idealna destinacija za Strelca bila bi Španija.

JARAC

S obzirom da ne voli previše putovanja, Jarac bira mirne i tihe plaže na kojima može potpino da se opusti i uživa, kao i da povrati potrošenu energiju. Idealna destinacija za Jarca bila bi Kapadokija u Turskoj.

VODOLIJA

Vodolije vole iznenadna putovanja, neobična, uzbudljiva mesta i neistražene plaže. Maštovitoj Vodoliji idealna destinacija ovog leta bio bi Tunis.

RIBE

Ribe su ljubitelji misnih plaže na kojima mogu na miru da uživaju. Ne volie buku i užurbanost ali zato obožavaju egzotične lokacije. Zbog svega navedenog, idealna destinacija za Ribe bio bi Tajland.

Spremili smo za Vas: