Magazin

Kurs za muškog frizera

Kurs za muškog frizera

Kurs za muskog frizera može vam omogućiti učenje najtraženijeg zanata, dobru zaradu i uspesnu karijeru koja vas može odvesti daleko. U pitanju je zanat koji je svrstan među top 10 u svetu, zbog čega se sve više ljudi opredeljuje upravo za ovaj kurs.

 

 

KURS ZA MUSKOG FRIZERA BEOGRAD

 
 

 


Kurs za muskog frizera Beograd danas nije teško pronaći, ali je od velikog značaja šta zapravo želite i koliko želite da uložite u sebe i svoje znanje. Da biste se izdvojili od drugih, potrebna je posvećenost i predanost pre svega, ali najvažnije je da volite svoj posao.

 

Čak i ako nemate iskustva a želeli biste da uplovite u ovaj svet, apsolutno je moguće da butete medju najboljima, samo ukoliko to zaista želite Kurs za muškog frizera može trajati od 5 do 12 meseci, što vam omogućuje kompletnu edukaciju i temeljno učenje.

 

Kurs za muškog frizera , kao i za ženskog, obuhvata sve ono što je neophodno za samostalan početak vašeg poslovanja. Počev od teorijskog dela pa do prakse i svih ostalih pratećih elemenata koji su neophodni za uspešno bavljenje frizerskim poslom, po završetku kursa.

 

Istraživajući tržište sa ciljem da saznamo koji je najbolji kurs za frizera, imali smo samo nekoliko uslova – predanost i obučenost predavača , pristupačne cene i adekvatnu i kompletnu obuku.

U skladu sa tim, saznali smo da Akademija Panjković nudi sve ono za čim smo tragali. Kao vrhunski stručnjak i jedan od prvih priznatih srpskih frizera u svetu, uverili smo se zbog čega je najbolji kada su kursevi u pitanju.

 

 

Kurs za muškog frizera na akademiji Panjković obuhvata:

 

  • Stručna obuka

 

  • Rad na klijentima – modelima

 

  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom

 

  • Profesionalna kozmetika

 

  • Testovi za proveru znanja

 

  • Polaganje završnog ispita

 

  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

 

  • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

 

  • Mogućstvo učešća na modnim eventima

 

 

Prednost ovog kursa, pored teorijskog dela i obuke na živim modelima, jeste veliki broj praktičnih časova na klijentima koje akademija obezbedjuje. Gde god da otputujete i započnete život, uvek ćete moći lakše da pronađete posao uz ovaj sertifikat..

 

Čak i ako planirate da otvorite svoj frizerski salon, sertifikat je najbolje ogledalo vaše predanosti poslu. Za sam početak pokretanja biznisa, omogućavanje učešća na modnim eventima nakon kursa biće takođe, od velikog značaja jer ćete prezentovati svoj rad širem aditorijumu i upoznaćete vrhunske profesionalce koji vole ovaj posao kao i vi.

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

 

 

Kurs za frizera cena je od velikog značaja i može biti različita. Prilikom odabira kursa, važno je da razumete šta plaćate. Postoji mnogo kurseva po možda manjim cenama, ali imajte na umu da nećete dobiti kompletno i temeljno znanje.

 

Ako želite da budete profesionalac sa najpopularnijim zanatom u rukama, spremite se da uložite u svoje znanje koje će se kasnije sigurno isplatiti.

 

 

 

 

Akademija Panjković nudi vrlo pristupačne cene i mogućnost plaćanja u ratama, a uz to dobićete kompletnu obuku uz teoriju, praksu, testove i najvažnije od svega, druženje u grupi i razmenjivanje iskustava koja su takođe od velikog značaja.

 

Kurs za frizera u Akademiji Panjković garantuje vam pozitivnu atmosferu, druženje sa ljudima koji dele ista mišljenja kao i vi, i pravu posvećenost svakome od vas.

Poželite najbolje za sebe, radite na sebi i uz najbolji krus za frizera, bićete primećeni na pravi način, baš onako kako zaslužujete.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL