Magazin

KUDA ZA NOVU GODINU - TINEJDŽERI

KUDA ZA NOVU GODINU - TINEJDŽERI

 KUDA ZA NOVU GODINU...

                            ...TINEJDŽERI
 
"Kuda za Novu godinu?" - pitanje se danima postavlja.Gde ćete i s kim na  Doček,  u raskošnoj noći druženja i slavlja?
Kuda za Novu godinu(?) - i nije od presudnog značaja, ako se dobro društvo okupi, za vas je najjači provod kada ste "svoji na svom" - u svojoj vršnjačkoj grupi.
Stvarno, kuda za Novu godinu(?) i s kim(?) i kako(?) - svako nek' bira za svoju generaciju, po svojoj meri, pa  i vi tako , tinejdžeri.
 
Kuda za Novu godinu?
Šta god da odlučite i gde god da ste - prva je mladost vaša blistava značka. Nema dileme, činjenica je: vi ste budućnost sveta... i tačka!
Od dečaka - u mladog muškarca, od devojčice - u devojčurka;Nova godina je najviše vaša, a gde ste vi - tu je sigurno najbolja žurka!
 
Na putovanju, na gradskom trgu, u klubu ili restoranu, u  nekoj kući ili stanu, u izabranom prostoru posebnom..., dok osećate svu snagu svoje mladosti , radujte se i čuvajte se... toliko ste mladi samo jednom!
 
Kuda za Novu godinu?
Još mnogo toga što vas čeka za vas će NOVO tek da bude, dok i u ovom novogodišnjem slavlju  od klinaca - nezadrživo stasate u NOVE odrasle LJUDE.
 
Kuda za Novu godinu?
 
Pronađite u našoj ponudi, od svih u nizu,  koja je za vas najbolja mogućnost, a mi vam s poštovanjem  i nadom u vas - novogodišnju poruku šaljemo: 
Tinejdžeri, gde god da ste, ulepšajte i osvežite ovu Novu godinu; i sve Nove godine koje tek s vama dolaze! Proslavite ih u najboljem društvu i okruženju, sa nama zajedno.
                                               UZDRAVLJE!   Za budućnost!
 
                       UOPŠTE NIJE TEŠKO NI SHVATITI NI PRIHVATITI:
                             VI ĆETE OVAJ DOČEK NAJDUŽE PAMTITI.
                                                    SREĆNO!!!

Spremili smo za Vas: