Magazin

Koji poklon da odaberete za koji horoskopski znak?

Koji poklon da odaberete za koji horoskopski znak?

Sat otkucava, dani se nižu i sve je manje vremena da se odlučite za najbolji poklon za drage osobe. Nova godina je prilika da podsetite one koje volite da mislite na njih i da vam je važno da budu srećni. Osim lepih želja i toplog zagrljaja, to ćete postići i pravim poklonom, baš onim koji toj osobi odgovara! Ako je verovati horoskopu, ovo su neki od predloga. 

Šta pokloniti Ovnu?

Ovnovi obožavaju da imaju hobi, pa bi bilo dobro da mu kupite nešto u vezi sa njegovim najnovijim interesovanjem. Bilo da su to note, kako bi učio da svira gitaru, ili boje, kako bi slikao, iskreno će se obradovati što ga podržavate u novoj avanturi.
 
Šta pokloniti Biku?

Bikovi su veoma vredni, pa zato cene i trenutke kada mogu da se opuste. Zbog toga će im masaža ili tretman u spa centru izmamiti osmeh na lice. Sauna, bazen, sve to će im pomoći da spremni uđu u nove izazove koje nosi  2019. godina.
 
Šta pokloniti Blizancu?

Blizanci obožavaju novine iz tehnologije i tehnike, pa će im dobro doći svaka novotarija u tom pogledu. Bilo da se radi o nekom novom dodatku za telefon ili računar, sve ono što može da im koristi, a pri tom je zanimljivo, veoma će ih obradovati. 

Šta pokloniti Raku?

Rak voli poklone koje može da smesti u neki kutak u svoj dom, kako bi ga uvek podsećali na lepe trenutke. Zato je za njega pravi poklon uramljena fotografija, figurica koja asocira na vaše trenutke, kolaž nezaboravnih trenutaka koje ste sami napravili.
 
Šta pokloniti Lavu?

Lav voli sjaj, glamur, da privlači pažnju i da se oseća posebno. Zbog toga bi trebalo da mu posvetite posebnu pažnju uz skup poklon ili skupo piće. Radovaće se i odlasku na neki od događaja koji su mu važni i koje čeka, pa ni ulaznice nisu loša ideja. 
 
Šta pokloniti Devici?
 
Device su jedinstvene, pa je od velike važnosti da saznate šta one zaista vole i žele. Ukoliko ipak niste u prilici za ovo, sve što je unikatno je pravi izbor za njih.

Šta pokloniti Vagi?
 
Vage vole lepe stvari, posebno ukoliko čine da se i one same osećaju lepo. Zato je pravi izbor neki od njihovih omiljenih komada odeće, nakit, vaza sa cvećem, ako se radi o ženskoj Vagi. 
 
Šta pokloniti Škorpiji?
 
Škorpije uvek imaju nekakvu opsesiju. Upravo to je vaša inspiracija za poklone - sve u vezi sa tom opsesijom. Osim što ćete ih obradovati, biće vam neizmerno zahvalne što im pomažete da šire svoju kolekciju.
 
Šta pokloniti Strelcu?

Strelac je avanturista i raduje ga sve što mu omogućava da putuje i istražuje. Zato bi se najviše obradovao vikendu za dvoje na nekoj destinaciji, ali isto tako i nekoj od avantura, kao što je skakanje padobranom.
 
Šta pokloniti Jarcu? 

Jarac obožava poklone, ali voli lepe stvari, posebno one skupocene. Zbog toga je idealno za njih nešto što će koristiti, a što je skupo, kao na primer dizajnirana torba ili nešto od najnovijih aparata za kuhinju.
 
Šta pokloniti Vodoliji?

Vodolije žele da uče nove stavri, da se upoznaju sa nečim sa čim do sada nisu. Zbog toga će biti veoma srećne ako im upravo to omogućite. Raspitajte se šta najviše žele, pa im uplatite kurs jezika, časove plesa ili borilačke veštine.
 
Šta pokloniti Ribama?
I Ribe su jedan od znakova koji voli lepe stvari, ali koje će im biti uručene s ljubavlju. Zato je za njih odličan poklon umetničko delo, bilo da je slika, skulptura ili ručno izrezbarena činija ili figura. 
 

Spremili smo za Vas: