Magazin

KLUB I RESTORAN SKY

KLUB I RESTORAN SKY
ISKORISTITE „LAST MINUTE“ PONUDU RESTORANA SKY
Do Nove godine je ostao još samo jedan dan! Još se niste odlučili? Vi ili ste spavali zimski san, ili nemate kalendar! Brzo na noge i iskoristite ovu super ponudu koju vam pruža restoran Sky!
Najlepše mesto u Beogradu! Na Terazijskom platou, na devetom spratu, mestu odakle se vidi ceo Beograd, i odakle će te moći da uživate gledajući beli Beograd kako ulazi u 2016. godinu.
Sky je spustio cene i ovog poslednjeg dana za rezervaciju, odlučio počastiti vas i na taj način vam poželeti srećnu Novu godinu! Naime, svi koji su do sada rezervisali svoja mesta u restoranu Sky, plaćali su 32 evra za novogodišnju ponudu. Vi, ovog poslednjeg dana možete sebi priuštiti doček Nove godine u restoranu Sky po ceni od samo 25 evra!
U tu cenu, restoran Sky je uračunao sve što je uračunavao i gostima koji su plaćali 32 evra, ne brinite, Sky vas neće oštetiti!
Kao svoju novogodišnju ponudu, Sky vam predstavlja:
Piće- u ovu cenu Sky je uračunao all inclusive ponudu domaćeg pića i čak 21 vrstu koktela!
Hrana, kao neizostavni deo novogodišnje noći, takođe je uračunata u cenu.
Sky za vas priprema kompletnu novogodišnju večeru po svojim dobro poznatim recepturama!
 
Što se muzike tiče, Sky je za zabavljanje pulike zadužio Miu i Sašu Soskića, te Art bend. Oni će imati i podršku poznatih gradskih DJ-eva!
Doček Nove godine u restoranu Sky je jedini doček u gradu za kojim će te i za barskim stolovima potpuno besplatno moći da poručite flašu!
Ne propustite da uđete u Novu godinu sa najlepšim panoramskim pogledom na Beograd koji možete zamisliti!
Iskoristite ponudu restorana Sky, iskoristite poslednji trenutak, proslavite Novu godinu po nižoj ceni! Sky vas čeka!
 

Spremili smo za Vas: