Magazin

Katarina Grujić u Restoranu Hollywood Ledine

Katarina Grujić u Restoranu Hollywood Ledine

Pred vama je još jedan doček Nove godine, a vi još niste sigurni gde želite da ga provedete? Ukoliko želite u svakom smislu spektakularan doček Nove godine Restoran Hollywood Ledine je pravo mesto za vas.

U ovom luksuznom restoranu dočekaćete Novu 2016. uz Katarinu Grijić i još 7 Zvezda Granda. Ne propustite ovaj vrhunski doček!

Cena ovakvog dočeka je od 50 evra po osobi ukoliko želite okrugle stolove, dok ukoliko se odlučite za barske cena je od 29evra. Ponuda obuhvata svečanu večeru u kojoj ćete uživati u čarima dobre hrane budući da su na meniju : pršute (goveđa, svinjska, kulen, čajna, njeguška, kraški vrat), paprika u pavlaci, feta sir, maslinke, pita, proja, kačkavalj, krompir salata, ljute papričice, kajmak, kornišoni, karfiol, paprika turšija, urnebes salata, grčka salata, zelena salata i kupus salata, kao i nekoliko vrsta hleba, dok je glavno jelo teleće pečenje sa raznja. Što se tiče pića možete uživati u fenomenalnim domaćim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

Sala restorana je velika, kapaciteta od 250 do 700 mesta, poseduji i video nadzor, 4 plazma televizora, akvarijum, kožne stolice sa svilenim predvalakam i okrugli stolovi za mladence i svatove.

Pored divnog enterijera tu je i ljubazno osoblje koj će vaš doček učiniti nezaboravnim.

Rezervišite svoje mesto na vreme i provedite se vrhunski za doček 2016.godine u Restoranu Hollywood Ledine!

Spremili smo za Vas: