Magazin

Kasina bar i ovog puta uz vas za Novu godinu

Kasina bar i ovog puta uz vas za Novu godinu

Nova godina 2016. polako se približava. Običaj je u našoj zemlji da se novogodišnje veče organizuje bar dva meseca. S obzirom na to da smo svesni srpske vesele prirode, pripremamo za vas najbolje ponude ikada. Još jedan lom u gradu za Novu 2016. godinu.


Kasina bar, klub koji se prostire u samom centru grada priprema vam nešto neverovatno za ovaj, kao i za svaki do sada doček. Stari dobri centar prestonice vas nikad nije izneverio. Poznato je da svake večeri u samom centru grada i baš u ovom klubu se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati gradski bendovi kako bi gosti uživali uz staro dobro pivo i najbolju muziku u gradu. Vrhunski hitovi pop-a, funk-a, ex Yu rock-a mogu se svakodnevno čuti samo u Kasina bar-u. Visoki plafoni, podijum ga igru gde ima mesta za sve, uz ljude koji su obučeni uvek elegantno zabava je uvek na dobrom nivou.

Dođite na ovo autentično mesto i promenite nešto svojim vedrim raspoloženjem i svojom kreativnošću. Poznato je da ljudi dolaze ovde da se dobro zabave, gde ih muzika uvek inspiriše na neki način. Dođite u Kasina bar gde uvek ima mesta za sve ljude, one koji su narodnjaci, rokeri, zabavnjaci…novogodišnja noć je sve bliža a mi Srbi ipak volimo da nam provod bude zagarantovan. Sad znate kakav je provod inače, a za Novu godinu vam spremamo nešto neobičan doček Nove godine uz vrhunske ponude. Pratite nas i saznajte šta je to što možete očekivati od nas za još jednu Novu godinu u Kasina bar-u i u vašoj omiljenoj prestonici.

Spremili smo za Vas: