Magazin

Kako se sigurno dovesti do kuće - novogodišnji prevoz

Kako se sigurno dovesti do kuće - novogodišnji prevoz

 

Kako se sigurno dovesti do kuće - novogodišnji prevoz
 
Svi mi volimo Novu godinu. Hranu, piće, mnogo svetala, mnogo zabave i mnogo muzike.
Svi volimo da se opustimo, da ne mislimo ni na šta i da se provedemo bolje nego ikada.
Ali ipak, malo ko u najluđoj noći sačuva zdrav razum, i malo ko pre nego se zaputi na najluđu žurku u godini, misli na novogodišnji prevoz. Ova noć i treba da bude najluđa, treba da se opustimo kao što se nismo opustili cele godine. Ali ipak treba da sačuvamo bar malo razuma, i da mislimo na novogodišnji prevoz kući pre nego što na žurku uopšte krenemo. Ako unapred smislimo kako ćemo se dovesti do kuće posle žurke, onda možemo stvarno da se opustimo!
Pustite treznog prijatelja da vozi!
Ako imate prijatelja koji ne pije alkohol, ili koji ne sme da pije alkohol, onda ste vi srećan čovek. U najluđoj noći, novogodišnji prevoz prepustite treznom drugaru i tako će te biti u sigurnim rukama a vi će te moći da se opustite do kraja. Unapred se dogovorite sa nekim za koga znate da neće piti, i rešen problem. Ovo je i najbolja i najjeftinija varijanta. Najbolji izbor za novogodišnji prevoz.
Ostanite da prespavate kod domaćina!
Ukoliko je domaćin novogodišnje žurke vaš dovoljno blizak prijatelj da možete ostati preko noći kod njega, onda je stvar rešena. Novogodišnji prevoz vam u tom slučaju ni ne treba. Pre žurke pitajte domaćina da li je u redu da prespavate kod njega jer planirate da se opustite i malo više popijete. Ako pristane, odlično, novogoišnji prevoz prekrižite iz liste obaveza. Mada, u tom slučaju se pripremite da ujutru pomognete prijatelju da pospremi, i na taj način mu se zahvalite.
Spavajte u kolima!
Ovo je sasvim sigurno najneudobniji način kako „ne voziti pijan“, ali mnogo je bolji i racionalniji izbor od vožnje u pijanom stanju.
 
 
Ako nemate treznog prijatelja, ili niste proslavili Novu godinu kod nekoga u kući, pa da možete prespavati, ovo je rešenje koje vam uvek preostaje. Neće vam biti udbno i smrznućete se, ali barem možete biti sasvim sigurni da će te kući stići živi i čitavi. Verovatno će te biti bolno mamurni i promrzli, ali živi. A za šta je prvi januar tu, nego da ga provedemo lečeći promrzline i lečeći mamurluk!
Koji god da je vaš način za novogodišnji prevoz kući, znajte, on je bolji od vožnje u pijanom stanju. Cilj nam je lepo proslaviti Novu godinu, ali i dočekati još mnogo narednih Novih godina. Zato samo pažljivo i lep provod!
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA