Magazin

Kako isplanirati savršenu subotu u Beton hali

Kako isplanirati savršenu subotu u Beton hali

Već mesecima naporno radite, osećate pritisak sa svih strana, završavate gomilu poslova, a nikako da nađete vremena za sebe? Ponekad život sam nametne ubrzani tempo, koji nas uvuče u taj začarani krug sa puno rada i nimalo zabave. Ako vam ovo zvuči poznato, ne sekirajte se.. dešava se. Važno je samo da to prepoznate na vreme i dobro se organizujete da preduzmete konkretne akcije.

A šta će vas bolje razveseliti i opustiti nego vreme provedeno sa prijateljima na nekom sjajnom mestu. Jedna od takvih lokacija, koja pruža mnoštvo zabave na različite načine, jeste popularna Beton hala. Sada već kultno mesto, smešteno na obali Save, spremno je da vas ugosti u prestižnom ambijentu nekog od svojih brojnih lokala. Bez obzira da li ste za mirnu kafu sa pogledom na reku, uživanje u izvrsnom ručku ili plesanje do zore u urbanom klubu – Beton hala vam može obezbediti sve to. Ali, kad ste već tu, zašto ne biste probali sve odjednom?

 

Neprevaziđeni gastronomski specijaliteti

Ovaj dan za uživanje možete početi od večere. Ako je po ičemu poznata ova regija grada, onda su to raznovrsni gastronomski specijaliteti koji će obradovati vaša nepca i razgaliti vam dušu. Plan može biti restoran Magaza, koji obećava da će vaš hedonizam podići na viši nivo. Moderna i tradicionalna jela iz njihove kuhinje nude za svakog po nešto, a izbor preko 40 vrsta točenog i flaširanog piva garantuje vam maksimalno opuštanje i uživanje.

Ukoliko ste više tip za mediteransku kuhinju, onda je preporuka da posetite restoran Sofa. Njihov enterijer razlikuje se od ostalih sa te lokacije i zasigurno ćete u njemu uživati. Na meniju vas očekuju raznovrsne paste, sa sastojcima toliko maštovitim da ćete zanemeti. I to nije sve, jer je restoran Sofa nadaleko poznat i po svojim bogatim desertima koji će zadovoljiti i probirljivije sladokusce.

 

Nezaboravni provod do zore

Nakon dobrog obroka i nekoliko pića, najzad možete nastaviti svoju turneju po Beton hali i iskusiti najbolji klupski noćni provod u gradu. Dobar glas o neprevaziđenoj atmosferi u ovim klubovima daleko se čuje, te je upravo zbog toga ovo jedna od omiljenih lokacija svakog turiste koji poseti Beograd. U zavisnosti od toga kakvu muziku volite, možete odabrati tip mesta koji vam najviše odgovara.

Pre svega, tu je klub Komitet koji nudi zabavu za sve ljubitelje modernih pop, rok i folk hitova. Svako veče goste uveseljavaju popularni bendovi, ali i najistaknutija pevačka imena iz muzičke industrije. Tako ćete ovde biti u prilici da uživate u pesmama Magla benda, Lexington benda, Ministarki, Bojana Marovića i Marka Žujovića. Klub Komitet rezervisan je i za one koji svoje veče vole da provedu u đuskanju i ispijanju kvalitetnih vrsta pića.

Ukoliko više pripadate onoj urbanijoj publici kojoj je fokus na stranim hitovima, Beton hala može da vam obezbedi i takav nastavak večeri. Za provod tog tipa zadužen je klub The Bank, gde se svake večeri okupljaju ljubitelji elektronskog i RnB zvuka. Ovaj klub poznat je i po gostovanjima iskusnih DJ-eva sa domaće i strane scene. Kako je ovde sve podređeno vašem prijatnom boravku i dobroj zabavi, očekuju vas i moderno ozvučenje i kvalitetna rasveta sa kojim The Bank može da parira i najpoznatijim klubovima širom sveta.

Dakle, na vama je samo da zaokružite ovu subotu u kalendaru, okupite najbolje prijatelje i uputite se ka Beton Hali. Obećavamo da vam je osiguran najbolji provod u gradu.

 

Spremili smo za Vas: