Magazin

Kako dočekati novogodišnju noć u Novom Sadu

Kako dočekati novogodišnju noć u Novom Sadu

 U Srbiji više od 60% stanovnika dočeka Novu godinu van svog doma. Neki odaberu da dočekaju najluđu noć u godini na gradskom trgu, neki odaberu mirniji kafić gde uživaju u omiljenom društvu dok neki pak biraju provode u noćnim klubovima gde slavlje traje do kasno u noć. Ukoliko ste se odlučili da 2018. godinu dočekate u Srpskoj Atini, šta možete da očekujete od novogodišnjeg programa?

Doček na Trgu slobode

Tradicionalno, na Trgu slobode nastupaju sjajni muzičari. Program počinje u 21h, koji će otvoriti Darko Rundek. Zatim program se nastavlja uz Plavi orkestar, poznatiji kao „kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih“. I upravo uz ovaj bend (ukoliko se odlučite za doček na Trgu) dočekujete Novu godinu, uz njihove najpoznatije hitove, koje poznaju sve generacije. Nakon ponoći nastupa bend S.A.R.S., omiljen među omladinom.

Dnevni program na Trgu republike i Dunavskom parku

Doček nije namenjen samo za noćni provod. U toku čitavog dana, svakog 31. decembra u godini u Novom Sadu možete da uživate u prazničnoj euforiji. Na Trgu republike možete uživati u najrazličitijim zvucima, od rokenrola i džeza do tamburice. Prenosimo i satnicu događaja na Trgu republike:

12:00 – 12:45 Branimir i neprijatelji “Kreativni višebojac”

13:00 – 14:30 The Gift performeri i magični britanski rokenrol zvuci

14:45 – 16:00 Juens i novosadska afro-pozitiva

16:15 – 17:30 Čičini čvorci i novosadski džezeri

17:30 – 18:00 Resident DJ Dirty, šlageri koje ste voleli

Dunavski park je omiljeno novosadsko mesto za najmlađe, pa je tako novogodišnji program namenjen upravo njima:

11:00 – 11:20 Plesni studio “Dance Revolution”

11:40 – 12:15 Predstava “Muzika ili ništa” kreativnog studija Čarolija

12:30 – 12:50 Dečji hor “Zvončići”

13:00 – 13:30 Interaktivni koncert “Avantura leteće gitare” Branimira Ćosića

13:40 – 14:00 Obraćanje Deda Mraza mališanima i crtanje po statui pod okriljem dramskog studija “Teatrilo”

Dnevne i noćne žurke

Novi Sad je poznat po domaćinskoj atmosferi. Gde god poželeli da odete na ovaj dan, koje god mesto da vam padne na pamet, bićete dobrodošli. U toku dana vrata svih novosadskih kafića biće otvorena za vas, bilo da želite da popijete kafu ili da nazdravite uz čašicu omiljenog pića. Već od 20h kreću večernje žurke i zagrevanje za poklapanje kazaljki u ponoć. U nekim klubovima je ulaz besplatan dok je za neke neophodno nabaviti ulaznice.

Odlučili ste se baš za Novi Sad, a niste još rezervisali smeštaj?

Nema problema, jer bilo da želite kraći ili ipak duži boravak u Novom Sadu, možete odabrati neki od Novi Sad Apartmana koji se nalaze u centru grada, gde se i odigrava novogodišnja euforija! 

Spremili smo za Vas: