Magazin

Kako do savršene top liste novogodišnjih pesama?

Kako do savršene top liste novogodišnjih pesama?

Svako od nas ima svoje viđenje zabave. Kada govorimo konkretno o novoj godini, ne tu mnogo mudrolija. Ili mesta sa muzikom, ili kuća-u kojoj se opet, gle čuda, sluša muzika. Naravno, postoje tu oni maštoviti izuzeci, koji će svojoj devojci staviti povez na oči i odvezati ga tek kad se budu smestili u avion za nepoznato i reći kako joj je to poklon za novu godinu. Ali ne sumnjam da i je on pre nego ju je odveo na to pitovanje napravio nešto što se zove top lista novogodišnjih pesama...pa jeste...valjda će hteti da je zavede u tom hotelu, ili šatoru, gde je već vodi.

Ali, ako se ipak držimo nas običnih smrtnika, koji nove godine provodimo na trgu, recimo, ili u nekom klubu, ili na splavu, u restoranu...volimo da je tamo dobra muzika. Volimo da ona bude kao da je ta top list novogodišnjih pesama naših ruku delo.
 
Ako slavimo u klubu, ići ćemo u onaj koji pušta muziku po našem ukusu. Ako volimo tehno..dobro...zna se gde se ide! Ako volimo folk....super...zna se gde  se ide! Svako će bira mesto za novogodišnju proslavu gdje top lista novogodišnjih pesama baš po njegovom ukusu.
 
Čak i ako volimo da slavimo u kući. Da pravimo tople čajeve, sa rumom verovatno, jer šta je nova godina bez malo alkohola, i tu ćemo sve prilagoditi da top lista novogodišnjih pesama bude  prilagođena našem raspoloženju. Ili raspoloženju onoga posebnog koga zovemo da slavi sa nama. Jer nova godina u kući se obično slavi u dvoje. A kad je taj neko zbog koga pripremamo malu novogodišnju proslavu, srećan, i mi smo srećni. Naša top lista novogodišnjih pesama tada će biti prilagođena njemu.
 
Ako hoću da slušam Natašu Bekvalac na primer, zna se gde ću...ove godine je u hotelu Crowne plaza, ta top lista novogodišnjih pesama će biti Natinim ruku delo, a u Natu ne sumnjamo. Jao, stvarno smo mogli tamo...još nikada nisam slavila novu godinu u hotelu, bilo bi to tako otmeno i zabavno.
 
Ili, evo, ako volite Acu Pejovića, ove godine je u Inter Hollywoodu, možete tamo. Kažu da Aco pravi najbolju atmosferu. Znam i ja, jednom sam bila na koncertu, moja drugarica je po trideseti put preboljevala svog dečka pa smo išli da slušamo Acu. O da, raspoloženje skače, samo tako. I njegova top lista novogodišnjih pesama će biti sjajna.
DRAGANA MILAČAK

Spremili smo za Vas: