Magazin

Kafanski doček Nove godine u Beogradu

Kafanski doček Nove godine u Beogradu

Oni koji uživaju u čašicama rakije i dobrom vinu... oni koji vole intimnost i druženje sa ljudima... oni koji istinski uživaju u provodu i samo radi njega i izlaze... oni će odabrati kafanu! Institucija će širom otvoriti svoja vrata te srede, 31. decembra. Ako ste bar jednom okusili kafanski provod, zamislite kakav će tek biti doček Nove godine u Beogradu.

STARA PESMA

Kafana „Stara pesma“ na Bulevaru vojvode Mišića deli radost i obećava lepe uspomene. Balkan express bend biće zadužen upravo za balkansku atmosferu! Bogato meze, neograničeno domae piće i prijatan ambijent, odgovaraće svakom kafanskom čoveku.

TAJNA

Kakve će tajne da skrije (ili oda) ova kafana, čuće se i videti prvog januara. Kod Vukovog spomenika, već sa prvom taktovima muzike, svi su na nogama, a kad se atmosfera rasplamsa – i na stolu! Nezaboravan doček Nove godine u Beograd najavljuju zahvaljujući Di stefanelo bendu. Piće se neograničeno domaće piće, a svaki sto dobiće meze – suhomesnati proizvodi, kačkavalj, masline.

SAVAMALA

Kafana u samom centru grada, u starom boemskom kvartu, poziva da zajedno sa bendom Boemske noći dočekamo Novu godinu i podelimo uspomene. Neograničeno će se piti, a umereno grickati uz meze. Sviraće se raznovrsna muzika, a organizatori poručuju da će radost početka Nove godine da najavi bolji, lepši i uspešniji period za sve nas.

BOMBO DŽEJ

Veselo, raspevano i zabavno! Ovako se najavljuje doček Nove godine u Beogradu, uz Leu Ristić, Nikolu Todorovića i Domingo bend. A kako drugačije i da bude kada kafanu na Studentskom trgu drži niko drugi do – Džej Ramadanovski. Zabava, energija i pozitivno raspoloženje, biće još naglašeniji uz bogatu ponudu hrane i pića. Bombo Džej poručuje: s ovog provoda niko neće otići trezan!

BAJKA

Okružena Košutnjakom, sasvim opravdava svoj naziv. Dobra muzika i ljubaznost, dobitna su kombinacija za idilu koju pruža ova kafana. Taboo bend će biti zadužen za uzavrelu atmosferu, koju će dopuniti neograničeno domaće piće. Naravno, tu je i srpski tanjir (pršuta, pečenica, kulen, sirevi, krastavčići, masline) za potpuni užitak.

KAFANA KOD GLUMCA

Pod parolom „ubedljivo najbolji kafanski provod u gradu“ ova kafana ima all inclusive ponudu za doček nove godine u Beogradu. Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić pobrinuće se da gosti budu razdragani, veseli i da kući odu sa utiscima za pamćenje!

VIŠE OD IGRE

Još jednu ponudu koja sve uključuje nudi kafana „Više od igre“. Pule skandal bend diriguje atmosferom, pa vas očekuje lep provod i listo takvo raspoloženje. Preko puta Studentskog grada, stvorićete uspomene koje ćete pamtiti i o kojima ćete pričati.

UZBUNA

Na ušću Save u Dunav nalazi se kafana na vodi, za sve sladokusce. Oni koji su ovde bili, kažu da se uvek vraćaju. To je sigurno garancija za doček Nove godine u Beogradu. Potpuno je zatvorena i izolovana, pa za komfor ne treba brinuti. Najavljuje se vrhunski događaj, uz all inlusive ponudu i Nikolu Petkovića, sa bendom.

ŠTIKLA I BURENCE

Preko puta specijalnog suda nalazi se mesto u kome možete da se opustite! Fokus bend će svirati i pevati zabavnu i narodnu muziku. Svo domaće piće točiće se u neograničenim količinama, a očekuje vas i bogato meze.

KAFANA KOD MINISTRA

Dočekajte 2015. godinu ministarski! Ovako se najavljuje doček Nove godine u Beogradu, u Admirala Geparta! Suzana Suzi Bogdanović i Antipico Bend zagrejaće vas, a potom dovesti do usijanja. Uđite u novu godinu uz neograničeno domaće piće i meze.

Spremili smo za Vas: