Magazin

Kafana- pravo mesto za doček Nove godine

Kafana- pravo mesto za doček Nove godine

Za sve ljubitelje vrhunskog kafanskog provoda, za sve boeme imamo divne vesti, ponuda dočeka Nove godine u beogradskim kafanama je više nego dobra. Trk na sajt www.novagod.com da se informišete koje kafane nude najbolje programe za đuskanje u najluđoj noći, a mi vam izdvajamo samo neke od njih:

  • Dočekajte Novu godinu u vašoj omiljenoj kafani Kod Ministra koja je za sve boeme spremila fenomenalni program dočeka.Dočekajte Novu godinu u ovoj kafani, provedite se fenomenalno uz ozvučeni orkestar Priča o nama. Cena dočeka je samo 26 evra.
  • Doček za samo 20 evra i to uz ozvučene tamburaše, ima li to gde? Kafana Limun žut vam garantuje vrhunski boemski provod u novogodišnjoj noći.
  • Kafana Mala maca je idealno mesto za doček Nove godine uz živu muziku. Po ceni od samo 20 evra uživaćete u neograničenom piću uz koje će biti služeno i bogato meze.
  • Kafana Švaler godinama unazad organizuje fenomenalne dočeke koji se dugo pamte, te nema razloga da ne dočekate 2018.godinu baš u ovoj kafani i to uz odličnu muziku benda Švaleri. Cena je fenomenalna, samo 20 evra.

· Ozvučeni tamburaši, neograničeno piće i prebogat švedski sto vas očekuju u poplarnoj kafani Korčagin i to samo za 20 evra.

Odlučite što pre i rezervišite svoja mesta na 062-262-212.

Spremili smo za Vas: