Magazin

Kafana Gaučosi

Kafana Gaučosi

 


GAUČOSI- DA VESELO UĐETE U NOVU GODINU
 
Kafana Gaučosi je jedno od onih mesta kojima će te uvek poželeti da s evratite jednom kad u njih zakoračite. Znate ta mesta. Ona sa posebnim šarmom. Negde je tu izuzetno ljubazno osoblje, negde su to lepe konobarice, a negde jednostavno sve odiše nekim dobrim osećanjem. Kafana Gaučosi ima sve to u sebi. Verovatno zato jer je pravljena sa toliko ljubavi.
To je jedno od onih beogradskih mesta koje tako dobro oslikavaju dušu Beograda. Kafana Gaučosi je nova kafana, otvorena je na jesen na mestu nekadašnjeg kluba Gaučosi.
Kafana Gaučosi se nalazi na Dorćolu, što je, priznaćete ekskluzivna lokacija, a i pored toga, ima obezbeđen parking za sve svoje goste. Pa gde će te bolje?
Kafana Gaučosi je za vreme svoga kratkoga postojanja već uspela da ugosti neke vrlo zanimljive goste i stekne stalne mušterije. Pročulo se za nju, pa je to sada jedno od omiljenih beogradskih mesta za izlazak.
Ako ste bili u njoj, znate da je kafana Gaučosi vrlo zanimljiv spoj nterijera starih kafana i novih, modernih klubova. To još više daje na njenom šarmu. Kafana Gaučosi je zaista zabavno mesto koje nikako ne smete zaobići u svojim noćnim izlascima.
Ako se još niste odlučili gde za Novu godinu, a još nikako niste videli kako izgleda kafana Gaučosi, ovo je savršeno vreme da je posetite.
Kafana Gaučosi je spremila izvrsnu ponudu za svoje goste u najluđoj noći.
 
Cena ulaznice za ovo spektakularno mesto košta 35 evra, a u cenu je uključena neograničena konzumacija domaćih, ali i stranih pića. To zaista nigde nećete naći!
Uz rezervaciju se takođe dobija i Zlatiborac tanjir. 
Za muziku, kafana Gaučosi je zadužila Filipa Mitrovića i Antidepresiv bend. Mladi pevač koji je poznat po tome koliko dobrog provoda i pravog veselja bude na njegovim nastupima, i bend čije vam samo ime kaže da u Novoj godini za tugu nema mesta.
Zaboravite na devojku koja vas je ostavila, dečka varalicu, uz Filipa Mitrovića i Antidepresvi bend, zaboravićete ih. Nova godina počinje, pa tako i novi list u vašem životu. Kao da vam oni trebaju!
Ne dozvolite da netsane mesta za vas, pozovite broj 064 900 20 80 i rezervišite svoje mesto na vreme! Kafana Gaučosi čeka na vas! Da zajedno u dobrom raspoloženju dočekamo Novu godinu!
 
 
 
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: