Magazin

Kafana Bajka i subota u Beogradu

Kafana Bajka i subota u Beogradu

 Poznata beogradska kafana Bajka se nalazi na Košutnjaku, u ulici Kneza Višeslava 88, u blizini Avala filma. U mirnom je delu grada i okružena je prelepom prirodom. Dobro je poznata po svom meniju, gde se serviraju najpoznatija i najukusnija jela domaće, ali i internacionalne kuhinje. Bićete usluženi nenametljivo, ali sa puno pažnje. Ambijent Vas vraća u stara vremena i podseća na porodicu. Osim izuzetne hrane, odlikuje se odličnom uslugom i nezaboravnim provodom do ranih jutarnjih sati. Po tome se i izdvaja od ostalih kafana u Beogradu.

Prostor je lepo opremljen i klimatizovan. Muzika je akustična i biće odličan izbor za organizovanje Vaših nezaboravnih venčanja, krštenja kao i ručkova koji će ostati u dugom i posebnom sećanju prijatelja ali i za doček Nove godine

bašti koja podseća na stara vremena, sa prekrasnim bojama proleća, kao i leta uz osećaj kao da ste u šumi, moći ćete da uživate sa svojom decom po ceo dan. Na raspolaganju Vam stoji tim iskusnih profesionalaca spremnih da udovolje Vašim posebnim željama i specifičnim zahtevima. Biće to pravi pogodak za izlazak u večernju provod. Mladi, ali i oni stariji će dugo pamtiti ovo mesto i provod u njemu. Mesto koje ne smete propustiti u Vašem izlasku u Beogradu.

Radno vreme je od: 21h do 4h posle ponoći od petka do nedelje. Ova izuzetna kafana prima 500 gostiju, svi su raspoloženi i uživaćete od trenutka kada u nju uđete.

Kafana Bajka, kako se i sama kafana zove, čeka na Vas i u njoj ćete dugo uživati i osećati se kao da ste u bajci.

Rezervacije su obavezne i besplatne na broj telefona: 062/262-212. Dobrodošli!

Spremili smo za Vas: