Magazin

Kada je pravo vreme za planiranje dočeka Nove godine?

Kada je pravo vreme za planiranje dočeka Nove godine?

 Neki gradovi su već okićeni i pripremaju nas za novogodišnju euforiju. Sudeći po miholjskom letu ne možemo da poverujemo da nas manje od dva meseca deli od dočeka Nove godine.

Pa, budući da su gradovi okićeni i da se već šuška o 31. decembru, kada je pravo vreme za planiranje najluđe noći u godini?
 
Upravo sada!
 
Doček Nove godine u Beogradu 

Kada je reč o dočeku u glavnom gradu, novembar mesec je idealan za pronalaženje odgovarajućeg mesta za doček! Beograd je za novogodišnje praznike naročito interesantan stranim državljanima jer znaju gde je najbolji i najluđi provod!
 
Dva meseca pre je idealan period za planiranje dočeka. Šta je sve neophodno da se na vreme pripremite za doček 2019. godine?
 
Društvo

Prvenstveno je neophodno da odaberete društvo koje vam paše za najluđi provod. Odlučite se da novogodišnju noć provedete sa onim najdražim ljudima i koji od provoda očekuju baš isto što i vi.
 
Mesto

Kada ste odabrali ekipu za doček, sledeće i jedno od najvažnijih faza planiranja dočeka jeste – gde dočekati Novu godinu! Mesta za provod u Beogradu zaista ima mnogo i sjajno je što je mogućnosti za doček – pregršt! U zavisnosti od toga da li više preferirate kafane, klubove, splavove ili restorane odabraćete mesto koje je baš po vašoj meri. 
 
Ukoliko obožavate nastupe najvećih balkanskih zvezda, onda morate da znate u kojim klubovima nastupaju poznati za doček 2019. godine! 
 
Cene karata

Finansijski momenat je takođe važan i uvek volimo da znamo šta je uključeno u cenu – da li je piće neograničeno ili imamo konzumaciju za nekoliko pića, da li je uračunata i večera ili je potrebno odvojiti poseban novac za kartu i mesto a poseban za piće i novogodišnju večeru. To je ključna stavka za odabir odgovarajućeg mesta za doček u Beogradu
 
Ako obožavate luksuzan doček i baš takav planirate za ovaj 31. decembar, zašto se ne biste počastili – da u glamuru dočekate 2019. godinu!
 
Jedno je sigurno – sada je pravo vreme za planiranje dočeka Nove godine! Ne čekajte poslednji momenat, okrenite 062-262-212 i na vreme počnite sa pripremama. Nova godina samo što nije! ;)
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević