Magazin

Jeste li spremni za najluđu noć?

Jeste li spremni za najluđu noć?

 

Dragi prijatelji, jeste li spremni za najluđu noć u godini? Čini vam se da je još rano? Hmm, nije! Počnite da razmišljate što pre jer sneg i Nova godina samo što nisu zakucali na vrata. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica na pravom ste mestu, jer smo mi vaši prijatelji i dajemo vam fenomenalne predloge kako da provedete najluđu noć.

Ukoliko ste voljni da Novu godinu dočekate u Beogradu sigurni smo da nećete pogrešiti jer beogradski restorani i klubovi za doček 2019. godine imaju fenomenalne planove. Jedan od razloga zbog kojih je odlično da Novu 2019. godinu dočekate baš u beogradskim klubovima i restoranima je prijatan osećaj, osećaj da ste svoj na svome u društvu svojih najdražih ljudi. Na vama je da odlučite da li je bolje đuskati u nekom klubu ili ste ipak za to da najluđu noć provedete u nekom restoranu uz bogatu novogodišnju večeru i živu muziku.

Ima još vremena da odlučite, ali nemojte čekati previše jer znate kako narodna izreka kaže „ko prvi devojci, njemu devojka“ , te nemojte ostati bez najboljiih mesta za docek Nove godine

Ako su vaši planovi da u najluđoj noći đuskate uz fenomenalne koktele, odlična alkoholna pića u i muziku koju puštaju najbolji DJ-evi, ona su klubovi pravo mesto za vas. Sigurni smo da su klub The Bank , Freestyler Winter Stage ..savršeno mesto za lud provod. No, ako volite tradicionalni doček onda pravac u restoran Glamoure, restoran Košuta ... Nećete se pokajati, dočekajte Novu 2019. u najboljem raspoloženju.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević