Magazin

Hotel Jugoslavija Doček Nove godine

Hotel Jugoslavija Doček Nove godine

 

Hotel Jugoslavija – proslavite Novu godinu sa stilom

 

Jedno od  mesta na kojima možete zaboraviti na sve svoje probleme, makar u najludoj noci, i jedno od mesta na kojem jedobra  zabava za docek Nove godine  zagarantovana, jeste hotel Jugoslavija.

Ako još niste odlucli gde da slavite Novu godinu, ali znate da ju želite provesti u dobrom i društvu i veselom okruženju, onda je hotel Jugoslavija pravo mesto za vas!

Hotel Jugoslavija za docek Nove godine ima zanimljivu ponudu!

Po ceni od 50, 60 i 70 evra za sve okrugle stolove za sedeca mesta, i 30 i 40 evra za barske stolove, hotel Jugoslavija vam nudi total all inclusive ponudu pica, i komplet veceru.

Za muziku i podizanje atmosfere, hotel Jugoslavija je zadužio Slobu Bajica i Hua Hua bend. Uz njih je veselje uvek zagarantovano!

Docek ce se održati u potpuno renoviranoj Banket sali.Ne propustite šansu da vidite kako je to sala renovirana i ne propustite da vidite novogodišnju dekoraciju i glamur u kojem vas ceka vaše zagarantovano veselje. 

Ako odlucite da hotel Jugoslavija bude vaš izbor za docek Nove godine, necete morati da brinete ni o parkingu, jer hotel Jugoslavija se pobrinula za svoje goste i obezbedila parking.

Takode, moci ce te potpuno da se opustite i uživate u picu do mile volje, onako kako za docek Nove godine i treba da bude, jer vam hotel Jugoslavija nudi i mogucnost da prenocite u hotelu.

Zvuci vrlo prakticno i dobro. Nikada nije dobro voziti nocu ili u zoru, posebno po snegu i ledu koji cesto budu za Novu godinu, a cak i da ih nema, dovoljno je da budete malo pripiti i vožnja više nije sigurna.

Zato, ne mislite na to, parkirajte svoj automobil i provedite noc uz svu udobnost koju vam hotel Jugoslavija pruža. A sutra, kad popijete kafu, lepo jedete i otreznite se, polako ali sigurno, krenite u Novu godinu svog života!

Pritom, budite sigurni da praznicno raspoloženje nece izostati, u hotelu Jugoslavija ce te se osecati kao kod kuce. I tamo pripremaju prelepe dekoracije koje vas nece ostaviti ravnodušnima. Ako samo spomenemo jelku visoku 5 metara, i prostor dekorisan prema najvišim standardima, možete zamisliti koliko ce te se lepo i veselo osecati.

Zato, ne razmišljajte više, ne dozvolite da vas neko preduhitri i zauzme vaše mesto. Rezervišite ga vec danas! 

Rezervacije na broj: 069/700-  002

 

Spremili smo za Vas: