Magazin

Horoskop i kafana - kako znak utiče na provod?

Horoskop i kafana - kako znak utiče na provod?

Da li verujete u horoskop? Ako ne, da li bar smatrate da neke osobine svakako delimo sa drugim ljudima? Ako je tako, onda je ovo tekst za vas! Još više ako volite kafanu. Onda će vas sigurno zanimati ima li to vaše ponašanje ikakve veze sa vašim znakom!

 

Kako se Ovan ponaša u kafani?

 

Ovan u kafani uživa kao riba u vodi. Voli malo više da popije, a onda postaje sasvim direktan prema suprotnom polu. Lovi svoj plen, ali i dalje ne zapostavlja društvo. To se posebno odnosi na muškarca. Žena Ovan je takođe glavna u kafani, a obavezno poručuje duple ture za celo društvo. Nije joj strano da naruči pesmu i okiti muziku.

 

Kako se Bik ponaša u kafani?

 

Bik bi najviše voleo da ima svoju kafanu. Ako to nije slučaj, ima onu u kojoj se oseća kao d aje njegova. Na primer, to važi za mnoge koji biraju splav Uzbuna, koji je zapravo splav kafana. Ovaj znak takođe voli d aokupi muziku i da časti svirce. Muškarac voli da ugaša u ovoj prilici svojoj dami, dok žena Bik voli i sama da zapeva.
 

Kako se Blizanci ponašaju u kafani?

 

Ako želite odličan provod, izađite sa ovim znakom! Muškarac Blizanac zna da imitira, igra, peva i da tako zabavlja društvo. Žena je uvek u društvu mlađih, a ako izađe sa partnerom, nije ljubomorna. Voli da se zabavi kao veliko dete.

 

Kako se Rak ponaša u kafani?

 

Rak voli porodičnu atmosferu, ali ima i omiljenu kafanu, koja mu je druga kuća. Ovde može da se opusti, da zapeva i zaigra. To se posebno odnosi na žene, koje umeju i da igraju kolo, ali i da plešu tango. Ako izlazite sa njom, bilo bi dobro da ne ide i njen partner, jer onda drugi ne postoje.
 

Kako se Lav ponaša u kafani?

 

Ovaj znak je kralj zabave. Ima mesto gde ga poznaje muzika i ukazuje mu poštovanje. Kada je reč o ženi, ona ume da bude provokativna kada stupi na scenu na plesnom podijumu. Ovaj znak je apsolutno neodoljiv u kafani, a provodi se kao da je docek a on glavna zvezda. 
 

Kako se Devica ponaša u kafani?

 

Devica je rođena za merak. Čim malo popije, naručuje ture, a nivo raspoloženja dovodi do usijanja. Nemojte da se iznenadite ako ih visite na šanku. Žena Devica će se sutra ponašati kao da to nije bila ona.
 

Kako se Vaga ponaša u kafani?

 

Muškarac Vaga je i u kafani boem, džentlmen i hedonista. Vrlo često će platiti račun i uvek brine da li svi imaju šta da piju. Muzika od njega može da očekuje bogat bakšiš. Žensa Vaga bira splavove sa muzikom gde ostaje do ranih sati.
 

Kako se Škorpija ponaša u kafani?

 

Škorpija uživa u kafanskoj atmosferi, svesna da pleni i privlači pažnju. Trudi se da ljude što duže zadrži u društvu. Žena Škorpija ume ili da popije ili da ne lizne ni kap alkohola. Voli da flertuje sa bogatijim muškarcima ili onima koji su na položaju.
 

Kako se Strelac ponaša u kafani?

 

Strelac obožava kafanu koja je na dobrom glasu. Voli d abude tamo gde su i poznate osobe. Muškarac kada popije, nikada ne pravi probleme. Žena Strelac voli da menja više mesta, a uklopiće se gde god. 
 

Kako se Jarac ponaša u kafani?

 

Muškarac Jarac će u kafani ostati do ranih jutarnjih sati, a neće dozvoliti ni drugima da odu ranije. Žena Jarac takođe ume da se opusti u pravom kafanskom ambijentu, pijući crno vino.

 

 

Kako se Vodolija ponaša u kafani?

 

Vodolija kafanu jednostavno obožava! Tu  ima sve - i piće i prijatelje i flert. Žena će zoru vrlo često dočekati sa drugaricama, pa čak i ako je kod kuće čeka dragi.

 

Kako se Ribe ponašaju u kafani?

 

Muškarac Riba se lepo oseća u kafani, pogotovo sa svojim muškim društvom,jer poznaje navike svakoga. Žena Riba voli diskretna mesta, uz reku i vrhunsko posluženje.
 
 
Foto: Pixabay / herwigclaeys0

Spremili smo za Vas: