Magazin

Glamurozni doček Nove godine

Glamurozni doček Nove godine

Poštovani prijatelji pred vama je ponuda najglamuroznijeg dočeka Nove 2018. godine. Okupite prijatelje, drage osobe , nabacite dobro raspoloženje i dočekajte Novu godinu u glamuroznom ambijentu restorana Glamoure Zemun.

Ponuda koju je ekipa restorana Glamoure Zemun spremila za vas je fenomenalnaaaaa. Uđite u Novu godinu u prelepom ambijentu, uz odličnu muziku, preukusnu hranu i vrhunsko piće. Cena ovog glamuroznog dočeka se kreće od 35 do 50 evra u zavisnosti za koje mesto u restoranu se odlučite. Ukoliko se odlučite za barski sto izvojićete 35 evra, a za banket sedenje je neophodno 50 evra. U ovu cenu uključena je neograničena konzumacija pića i hrane. Na glamuroznom novogodišnjem meniju naći će se različite vrste predjela, glavnog jela i naravno desert.

Goste restorana Glamoure Zemun u novogodišnjoj noći zabavljaće Inspiracija bend koji ima vrlo širok repertoar pesma, budući da sviraju pesme pop, rock, ali i narodne muzike, a svojom pozitivnom energijom i dobrim štimungom na svojim nastupima prave fenomenalnu atmosferu.

Restoran Glamoure Zemun se nalazi na vrhu robne kuće u Zemunu i poseduje prelep prostor iz kog možete videti gotovo čitav grad kao na dlanu. Zamislite novogodišnju noć sa dragim osobama, uz super muziku u ovom prelepom ambijentu .

Nemojte dugo razmišljati, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA