Magazin

Gde za doček - Provedite se za Novu godinu na beogradskim splavovima!

Gde za doček - Provedite se za Novu godinu na beogradskim splavovima!

Provod na reci ne mora da bude rezervisan samo za leto. To već godinama unazad potvrđuju splavovi, na kojima možete dobro da se provedete i za docek.

 

Izdvajamo za vas nekoliko ponuda koje će vam se sigurno dopasti kada je u pitanju Nova godina Beograd!

 

Splav River Nova godina - Deni Boneštaj

Splav River je letnja varijanta kluba Cinema, a godinama unazad jedno je od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu. Ko nije bio na Riveru, nije još uvek osetio sve čari noćnog beogradskog provoda jer ovo mesto je, slobodno možemo reći, legendarno među ljubiteljima dobrog noćnog života i provoda.  Nalazi se na keju ispod Brankovog mosta.

 

Splav Kopernikus Nova godina - Sloba Radanović i Katarina Grujić

Event Centar Kopernikus 6 10 je lociran na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava, sa ukupnom površion preko 2000m2, i predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti, venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1.500 osoba. Pored prelepog i modernog dizajna, Kopernikus 6 10 Event Centar ima fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje, doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude najbolji. Event Centar Kopernikus 6 10 sačinjen je od dva zatvorena prostora, svaki površine 750m2, i Terase od 600m2 do koje se dolazi panoramskim liftom.

 

Splav Port Nova godina - Tea Stoševska, Damir Cičić i DJ

Splav Port by Community je poznati beogradski splav sa pogledom na Kalemegdan. Jedan je od najposećenijih splavova u prestonici i najekskluzivnije mesto za noćni provod. Nalazi na ušću Save u Dunav. Svojim enterijerom okuplja strogu elitu i važi za definitivno najekskluzivniji klub u Beogradu. Ovde nastupaju najbolji bendovi domaće scene i gostuju najveće muzičke zvezde.

 

Splav Cotier Nova godina - Marija Mikić

Splav Cotier smešten je na Ušću. Nastao je sa idejom da priušti Beograđanima provod na malo drugačijem nivou. Splav Cotier Beograd poseduje ekskluzivan i luksuzan enterijer, a svaki detalj ovog splava uređen je sa posebnom pažnjom. Uživaćete u neodoljivom pogledu na Kalemegdan i stari deo Beograda koji će vas ostaviti bez daha. 

 

Splav Move Nova godina -  Višnja Petrović

Splav Move se nalazi na Ušću i specijalizovan je za vrhunski hedonizam. Kvaliteti ovog restorana su prelep pogled na Kalemegdan i savršena klopa zbog koje ćete sigurno opet poželeti da dođete. Ambijent  je izuzetno prijatan za sve vrsta okupljanja. 

 

Splav Kartel Nova godina - Katarina Bojović, Nikola Bardak i DJ Zeka

Splav Kartel jedan je od najboljih splavova u Beogradu, a ušao je i u uži izbor za najbolji splav u Beogradu. Kartel je mesto gde ćete uvek vrlo rado dolaziti. Gde ćete se osećati prijatno. Gde ćete biti okruženi kvalitetom i vrhunskim ambijentom, kvalitetnim pićem i profesionalnom uslugom. A možda, kao najvažnije, trreba istaći - kvalitetnim muzičkim programom. Nalazi se na Sajamskom keju.

 

Splav kafana Uzbuna Nova godina - Nikola Milenković i Irina Arsenijević

Popularni beogradski splav Uzbuna već nekoliko leta unazad okuplja ljubitelje dobrog kafanskog provoda koji žele da uživaju u vrelim letnim noćima na reci. I ako se pored ovog lokala nalaze i mnogi drugi lokali, ovo nije umanjilo popularnost kafane Uzbuna.  Smešten je u samom epicentru najluđe letnje zabave u našoj prestonici - na ušću dveju reka. Lude žurke na kojima vas zabavljaju najtraženiji pevači su samo jedan od razloga zašto splav Uzbuna treba da bude vaš izbor.

 

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

 

A.K.

Foto: Unsplash/ Mika Baumeister 

Spremili smo za Vas: