Magazin

Fenomenalni doček u našoj ,,Gradskoj kafani“

Fenomenalni doček u našoj ,,Gradskoj kafani“
Naša prestonica je bogata onim lokalima koji pružaju neverovatnu zabavu nakon mnogih umornih i napornih dana. Kafane, diskoteke, klubovi su na svakom koraku. Pored ovoga, ne možete nemati predstavu deo čije ekipe biste bili u novogodišnjoj noći. Njakvalitetniji noćni provod imamo mi u Srbiji. U tome prednjačimo, tako da nema vremena za gubljenje. Biće žalosno, ukoliko ne umemo da cenimo ono što nam naša zemlja pruža, makar to bio samo noćni provod. Nova godina je specijalno veče, i treba ga provesti u specijalnoj atmosferi, sa specijalnim ljudima i specijalnom raspoloženju.
 
Novogodišnji praznici su idealan trenutak da se porodica sastan,opusti i razonodi, da ponovo sa pažnjom jedni sa drugaima popričamo i posvetimo malo pažnje kako sebi tako i drugima. Novogodišnje veče je novi početak, početak nove seanse i šanse za bolji uspeh u ljubavi ili na poslu. Nova godina je znak da smo ispratili staru, ali godinu dana smo stariji tako da moramo rezimirati stare utiske da bismo došli do novih. Moramo se setiti dokle smo stigli da bismo znali gde da nastavimo u novoj godini. Kako da napravimo veći uspeh u novoj ako nismo sveli račune i videli koliki su uspesi postignuti do nje same. Tek onda kad shvatimo šta smo uradili, možemo krenuti u dalje osvajanje. A nakon svega toga dolazi proslava. Prvo pronađite mesto gde ćete proslaviti Novu godinu a onda se spremite, opustite i veselite. Neka vam taj početak u dobrom raspoloženju bude temelj za uspešnu godinu koja vas očekuje.
Da, proslava. Šta mislite o ludom provodu u ,,Gradskoj kafani“? Kafana je novopečena ali za kratko vreme je pridobila veliki broj gostiju koji svaki put uživaju u njenim lepotama. Ona je koncipirina u stilu pravih kafana, sa starim stolovima za manji broj ljudi, koji su ukrašeni klasičnim kariranim stolnjacima. Za muziku u novogodišnjoj noći će biti zaduženi Neša Jovanović i Bojana Maksimovska, koji će svojim odabirom pesama dignuti sve ljude na noge, i tako ih držati cele večeri. Ponuda pića je raznovrsna a imate različitih pića, onih jače i slabije alkoholnih kao i bezalkoholnih. Nova 2016. godina nam dolazi za nedelju dana, i oni nestrpljivi su već počeli sa odbrojavanjem. Vi koji ste za bolji provod u nekoj kafanici,možete razmisliti o ovoj ponudi kao i o mnogim drugim ponudama. Nema potrebe za panikom, ukoliko se još uvek niste snašli-naći će se verovatno nešto u narednih nekoliko dana. Samo je bitno da imate volju i želju za dobrim provodom. Bitno je da znate kakav je taj osećaj i da se trudite da ga održavate. 
Budite lepi i srecni, ali ne zaboravite osmeh. Taj sjaj na ocima i licu, kada dodje čarolija najbučnije ponoći. I ako će neko od nas u ponoć davati nekakva obećanja, sebi i drugima. Ostavite to za nove dane koji dolaze. Nemojte bez želja ulaziti u Novu godinu-verujte u neku višu silu koja će vas saslušati, I možda uslišiti vaše želje. Obucite se, stavite na sebe neki detalj, stavite osmeh. I dok u ponoć budete nazdravljali lepšoj budućnosti, gledajte je kao da srećni ishod nastupajućih dana zavisi upravo od nje.
 
Kristina Nedeljković
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR