Magazin

Fenomenalni Doček Nove godine na Trgu u Beogradu

Fenomenalni Doček Nove godine na Trgu u Beogradu

Beograd je sve spremniji, euforija ključa, a jeste li i vi spremni? Na pragu je doček Nove godine, a jeste li vi odlučili gde ćete? Postoji jedno savršeno mesto na kome se svi fenomenalno provode, đuskaju, piju i vesele se. Doček Nove godine na Trgu u Beogradu, zvuči zanimljivo? Zašto da ne?

 

Gradska uprava je za sve Beograđane i za sve goste Beograda spremila fenomenalan program koji će sve oduševiti, budući da će svi biti u prilici da uživaju i fenomenalno se provedu za doček.

 

NOVA GODINA TRG BEOGRAD 2021

 

Za Nova godina Trg Beograd 2021 može se reći da je jedan od najlepših dočeka na Trgu u Srbiji. Svake godine budu poznati izvođači sa sjajnim novogodišnjim repertoarom kako bi priredili građanima odlično iskustvo. Veliki broj gostiju kako iz celog sveta, tako iz Srbije bude deo ove novogodišnje manifestacije.
 

Kada je u pitanju novogodišnji program i Nova godina Trg Beograd 2021 lane su goste Beograda sledovala dva dana lude zabave, budući da su uveče bili organizovani jako zanimljivi koncerti koji sve zagreju i na kojima su svi đuskali. Ispred Doma Narodne skupštine 30. decembra goste su svojim pesmama na noge podigli popularni bendovi kao što su Van Gog i Zana za koje smo sigurni da će uvek napaviti ludu zabavu. Za sve ljubitelje nešto drugačijeg zvuka i pesma, a pre svega za sve romantične duše i za sve žene pevali su fenomenalni pevači. Za svakog po nešto! Zaista fenomenalno!

 

U novogodišnjoj noći sve one koji odluče da đuskaju na Trgu ludu zabavu obično naprave bendovi čije pesme nemaju rok trajanja, kao što je Riblja čorba. Ovom popularnom bendu društvo na bini su pravili fenomenalna grupa Balkanika. Bitno je da znate da je muzički ukus svih gostiju zadovoljen onda kada na Trgu nastupa i fenomenalni Aca Lukas koji pravi najbolje žuke na Balkanu. Čitave noći je bila luda žurka! Budite i vi uvek deo ove skupine koja se ludo provodi.

 

Kada sat otkuca ponoć, kao i svake Nove godine, sve goste će oduševiti spektaularni vatromet koji će trajati čak 7 minuta i koji će biti mnogo jači nego prethodnih godina. Oduševićete se i ove godine, jer vas očekuje pravi spektakl!

 

Oduševiće vas opuštenost onih koji dočekuju Novu godinu na Trgu, budući da svi đuskaju, skaču, pevaju, piju kuvano vino i rakiju, dakle svi su u potpunosti opušteni.

 

Doček Nove godine ispred Skupštine je više nego živopisan i pun doživljaja budući da možete sresti veliki broj poznanika, prijatelja koji se provode đuskajući uz fenomenalnu muziku. Uđite u Novu godinu na ovaj opušten način.

 

Verovarno svi jedva čekamo ko će nastupati za Doček Nove godine na Trgu, ali podatak koji smo pronašli govori više od bilo koje reči, a to je da je za predhodni Doček 100.000 stranaca posetilo Beograd, i već 25 decembra pristigli u prestonicu kako bi se poleko pripremili za najluđu noć.

Nova godina će nam i ove godine nadamo se svima doneti sreću!

 

Spremili smo za Vas: