Magazin

Fenomenalni Doček Nove godine na Trgu u Beogradu

Fenomenalni Doček Nove godine na Trgu u Beogradu

 

Beograd je sve spremniji, euforija ključa, a jeste li i vi spremni? Na pragu je doček Nove 2019. godine, a jeste li vi odlučili gde ćete? Postoji jedno savršeno mesto na kome se svi fenomenalno provode, đuskaju, piju i vesele se. Doček Nove godine na Trgu u Beogradu, zvuči zanimljivo? Zašto da ne?

 

Gradska uprava je za sve Beograđane i za sve goste Beograda spremila fenomenalan program koji će sve oduševiti, budući da će svi biti u prilici da uživaju i fenomenalno se provedu za doček.

 

Kada je u pitanju novogodišnji program goste Beograda očekuju dva dana lude zabave, budući da će uveče biti organizovani jako zanimljivi koncerti koji će sve zagrejati i na kojima če svi đuskati. Ispred Doma Narodne skupštine 30. decembra goste će svojim pesmama na noge podići popularni bendovi kao što su Van Gog i Zana za koje smo sigurni da će napaviti ludu zabavu. Za sve ljubitelje nešto drugačijeg zvuka i pesma, a pre svega za sve romantične duše i za sve žene pevaće fenomenalni pevači. Za svakog po nešto! Zaista fenomenalno!

 

U novogodišnjoj noći sve one koji odluče da đuskaju na Trgu ludu zabavu napraviće bend čije pesme nemaju rok trajanja, Riblja čorba. Ovom popularnom bendu društvo na bini će praviti fenomenalna grupa Balkanika. Bitno je da znate da će muzički ukus svih gostiju biti zadovoljen budući da će nastupati i fenomenalni Aca Lukas koji pravi najbolje žuke na Balkanu. Čitave noći će biti luda žurka! Budite i vi deo ove skupine koja se ludo provodi.

 

Kada sat otkuca ponoć sve goste će oduševiti spektaularni vatromet koji će trajati čak 7 minuta i koji će biti mnogo jači nego prethodnih godina. Oduševićete se, jer vas očekuje pravi spektakl!

 

Oduševiće vas opuštenost onih koji dočekuju Novu godinu na Trgu, budući da svi đuskaju, skaču, pevaju, piju kuvano vino i rakiju, dakle svi su u potpunosti opušteni.

 

Doček Nove godine ispred Skupštine je više nego živopisan i pun doživljaja budući da možete sresti veliki broj poznanika, prijatelja koji se provode đuskajući uz fenomenalnu muziku. Uđite u 2019. godinu na ovaj opušten način.

 

Spremili smo za Vas: