Magazin

Domaćinski doček nove godine

Domaćinski doček nove godine

Srbi su poznati kao narod koji voli dobro veselje, druženje, a Beograd, ali i drugi gradovi u Srbiji poznati su kao mesta za odlične žurke. I pored ekonomske krize koja se u nekoj meri vidi i oseti svuda, neki događaji u životu i datumi u godini, svakako se obeležavaju na različite načine. Takav je slučaj svakako i sa dočekom nove godine za čiju organizaciju se uvek nađe nešto novca i vremena.

Zavisno od želja i mogućnosti, svako od nas odlučuje gde će i kako dočekati novu godinu. Za provod u najluđoj noći neki preferiraju kućnu varijantu uz najbliže, ali većina se ipak odlučuje na izlazak, barem do gradskog trga, koji i u većini gradova Srbije ponudi zanimljiv program za doček, gde svako može da nađe ponešto za sebe.

U odmaralištima, poput Zlatibora, Kopaonika, ali i atraktivnih banja kojima naša zemlja obiluje, u ovo doba godine kapaciteti budu najčešće sasvim popunjeni, što zbog mnogih prirodnih lepota, što zbog raskošnih restorana u kojima se upriliče odlične zabave. Ova varijanta dočeka naročito je dobra ukoliko možete da odvojite nekoliko dana za odmor, sa nekoliko noćenja, gde ćete se zaista i odmoriti i napuniti baterije za dalje napore posle praznika.

Pored dočeka u Srbiji, veliki broj naših državljana odlučuje se da novu godinu dočeka i van granica naše zemlje. Neki uspevaju da uklope godišnje odmore baš u ovo doba godine, pa u skladu sa tim biraju lokaciju i program za najluđu noć, dok je ipak veći broj onih koji se odlučuju na kraća putovanja od dan ili dva, sa jednim ili dva noćenja.

Poslednjih godina veoma je popularna i opcija bez noćenja, sa organizovanim polascima, obilascima i dočekom nove godine, i to najčešće na gradskim trgovima evropskih metropola. Sigurno je da ova opcija ima i dobrih i loših strana – povoljnija je, više odgovara ljubiteljima kraćih putovanja i boravka “napolju”, ali je svakako i dosta fizički zahtevnija, brža, a više ćete i zavisiti od grupe sa kojom putujete, pa se zbog napora na ovakvu avanturu najčešće odlučuju mladi i oni više željni avanture. Najpopularnije destinacije za ovakav doček su Budimpešta i Beč, dok kod nešto dužih, ali prvenstveno sa dočekom nove godine povezanih putovanja prednjače pored njih i Krakov, Italija, Češka, a za one koji to sebi mogu da priušte tu su i Pariz, ili atraktivni izleti u Španiji, i mnogi drugi.

Većina nas volela bi da proba sve ove varijante dočeka, pa ukoliko ne možete da se odlučite, pokušajte da se organizujete tako da ove godine najludju noć provedete na neki od načina i tamo gde još uvek niste, a ukoliko pak mislite da je to rizično, odaberite neku već proverenu varijantu, znajući da se tako zasigurno nećete pokajati.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR