Magazin

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ SPLAV RESTORAN DUBAI

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ SPLAV RESTORAN DUBAI

 

 
Ne poželite li ponekad, bar jednog u godini da se razmazite. Da priuštite sebi nešto luksuzno. Na primer, luksuzni doček Nove godine. Odlazak u Dubai, na primer. Ne bi li to bio idealan poklon sebi za preživljenu i srećno ispraćenu 2014 . godinu? Godinu koja, priznaćete, ni za koga od nas nije bila nimalo laka.
Treba čovek tako ponekad da da sebi oduška. Treba da se opusti, da ne razmišlja ni o čemu. Treba tako za sve pare da se opusti i sebi priušti nešto lepo. Lepo i nesvakidašnje. Kao što je na primer, odlazak u Dubai. Da, to bi zaista bio doček Nove godine za pamćenje. Skupi hoteli, peščane plaže, luksuz i suvo zlato.
Ali, znamo svi da je jedno mašta, a stvarnost nešto sasvim drugo. Znamo svi da je lepo zamišljati skupe zemlje i novac koji nemamo. Ali ako već ne možemo u pravi Dubai, hajde da idemo u beogradski Dubai!
Splav restoran Dubai je jedan prelepi lokal na Keju oslobođenja. Ima predivan pogled na Zemun, Dunav, na Beograd. 
Splav restoran Dubai vam za doček Nove godine priprema neponovljivu ponudu.
Po ceni od 30 evra u koju je uključena i rezervacija stola možete  neograničeno konzumirai alkoholno i bezalkoholno piće.
Splav restoran Dubai se pobrinuo i za bogatu novogodišnju večeru, koja je takođe uračunata u ponudu.
Što se muzike tiče, Dubai je zadužio Marinero bend da zabavlja sve goste svojim starim i novim hitovima. Možda nije pravi Dubai, ali ovaj naš, beogradski Dubai vam garantuje da će te se u njegovom luksuznom ambijentu osećati kao da ste zaista otišli na put.
I to nije sve, Dubai vam nudi još jednu nezaboravnu ponudu, koju nigde drugo nećete naći. Naime, Dubai vam po ceni od 50 evra nudi paket! Proslavite i Novu godinu i Srpsku Novu godinu za 50 evra u vašem omiljenom splav-restoranu Dubai! 
Ovo je prilika koja se ne propušta!  
 

Spremili smo za Vas: